Festlige lokaler med en afslappet og opløftende atmosfære i hjertet af Aarhus

Kapacitet 60 spisende gæster

Waxies er en irsk pub, bar og sportsbar i hjertet af Aarhus. Hos Waxies går de ikke så meget op i de formelle krav for selskaber - tværtimod. Lokationen fremsætter lækre uformelle lokaler, hvor hyggelige stunder med venner og en festlig stemning til langt ud på natten bedre beskriver konceptet bag Waxies. Lokationen fungerer til daglig som pub, bar og sportsbar, og derved er især sport en del af lokationens DNA. Dette skal i denne kontekst ses i form af de festlige lokaler som indbyder til hygge og fest med en varm, atmosfærisk og opløftende stemning. Waxies går efter sloganet "Privatfester er sjove - byturer er sjove, men det måske fedeste er en kombination af disse 2 ting" - og dette er præcis hvad Waxies åbner op for på deres lokation. Her kan altså holdes en fest i perfekte rammer med god musik, dansegulv, dygtige bartendere og muligheden for at slå sig løs med alle jeres gæster.

Lokalerne er dermed ideelle til alverdens festlige arrangementer, hvor Waxies' toptrænede medarbejdere står klar til at forvandle lokalerne så de afspejler jeres ønsker for tema og koncept. Personalet har stor erfaring indenfor eventsplanlæg og afvikling af diverse festlige begivenheder, og derved vil I være i trygge hænder ved afholdelse af jeres arrangement hos Waxies. Medarbejderstablen vil være med jer hele vejen, og kan komme med deres ekspertise og erfaring som en guidance, så I sammen kan skræddersy arrangementet med alt fra oppyntning, forplejning, drikkervarer og lokalets udformning, så det stemmer overens med jeres ønsker og behov. Herved kan I læne jer tilbage og nyde aftenens begivenheder i fulde drag, idet personalet sørger for den bedste forplejning og at alle detaljer går som planlagt.

Ved afholdelse af private arrangementer hos Waxies tilbydes de beskrevne unikke lokaler, hvor der vil være en privat bartender, som vil servicere jer hele aftenen med lækre cocktails og diverse alkoholiske drikkevarer.

Forplejning med lækker mad og drikkevarer er også muligt på lokationen, hvor maden leveres fra Restaurant The Open Kitchen. Køkkenet fokuserer på kvalitet, de gode råvarer og den gode smag. Derved sikres veltilberedte råvarer, der udmunder i en førsteklasses smagsoplevelse for enhver smag. Det er muligt at bestille de forslagne menuer, men køkkenpersonalet er fleksibelt og står klar til at sammensætte en menu i samarbejde med jer, så også forplejningen skræddersys til jeres koncept og behov.

Hvis dette ikke er nok tilbyder Waxies også at hjælpe med underholdning og alle andre forespørgsler. Kort sagt er mulighederne uendelige, og Waxies vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at hjælpe med at arrangere den perfekte aften for jer. Vigtigst af alt er nemlig at gøre jer glade og tilfredse.


Lokaler


Prispakker

Stor menu
Min. 8 gæster
DKK 250
pr. kuvert
inkl. moms
Cuvette ad libitum - menu The Open Kitchen
Min. 8 gæster
DKK 275
pr. kuvert
inkl. moms
Kokkens anbefaling - menu The Open Kitchen
Min. 8 gæster
DKK 399
pr. kuvert
inkl. moms
3-retters menu
Min. 8 gæster
DKK 399
pr. kuvert
inkl. moms
2-retters menu - forret & hovedret
Min. 8 gæster
DKK 299
pr. kuvert
inkl. moms
2-retters menu - hovedret & dessert
Min. 8 gæster
DKK 299
pr. kuvert
inkl. moms
Forret
Min. 8 gæster
DKK 199
pr. kuvert
inkl. moms
Hovedret
Min. 8 gæster
DKK 199
pr. kuvert
inkl. moms
Dessert
Min. 8 gæster
DKK 199
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier

Teknisk udstyr

Fladskærme
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Wifi

Relevante steder i nærheden

Overnatning

Villa Provence Hotel 350 meter
Scandic Aarhus City 240 meter
Comwell Aarhus 1 km

Aktiviteter & seværdigheder

Aros 750 meter
Den Gamle By 1 km
Bruuns Galleri 600 meter

Transport & parkering

Dokk1 600 meter
Letbane: Dokk1 600 meter
Tog: Aarhus Banegård 600 meter

Lokation

Frederiksgade 16, 8000 Aarhus C

Tags


Vilkår og betingelser

Afbestillingsbetingelser
Før 14 dage fuld penge retur.

Før 7 dage, 50% retur.

Derefter fuld betaling.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris