Vestre Jazzværk

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Vestre Jazzværk

Prisniveau

Kr. 13.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x60 eller 3x45 minutter

Profil

”Jazz was more fun when you could dance to it” – Duke Ellington.

Selvfølgelig kan man danse til vores musik. Man kan også nøjes med at lytte, vippe diskret med foden og nyde de gode melodier, som mange kender. Det kan være vanskeligt at holde humøret nede, når Vestre Jazzværk spiller.

Som halvstore drenge lyttede vi til datidens kendte jazzorkestre. Det blev vores musik. Den er vi tro imod, og selv om orkestret hele tiden er i udvikling, holder vi stadig snuden sikkert i sporet.

Sammen med vores trofaste publikum og jazzvenner har vi mange gode oplevelser både i Danmark og udlandet. Gennem årene har Vestre Jazzværk opnået international anerkendelse som et af de mest professionelle og velspillende traditionelle jazzorkestre. I 1989 blev orkestret hædret som æresborgere i jazzens fødeby New Orleans.

Holdopstillingen er: Aage Jespersen (trompet) Ole Weibel (klarinet/sang)), Poul Schmidt (trombone/sang), Tom Nissen(banjo/guitar/sang), Povl Erik Philipsen (kontrabas/sousafon), Hans Rømer (trommer).

Sagt og skrevet om Vestre Jazzværk:

Styrelsesmedlem Bo Eriksson, Glad Jazz Festivalen i Ängelholm:
”Vestre Jazzværk er ett av de bästa tradjazzbanden man kan höra i Europa och de har utsetts till hedersmedborgera i New Orleans” .

Marketing Director Gunnar Möller, Color Line, Mini-Kreutzfahrt Jazz & Meer, Kiel-Oslo:
”Wir sind nicht nur zufrieden, wir sind begeistert!“

Ballerup Jazzklub:
”Vestre Jazzværk må regnes som et af de allerbedste jazzbands i Danmark”.

Aarhus Jazzklub:
”Vi tøver ikke med genvalg til ét af landets bedste traditionelle jazzbands. Et repertoire, der er vores
allesammens, men en lyd, der er deres helt egen”.

Fredericia Jazzklub:
”Vestre Jazzværk er et af de orkestre, vort kræsne publikum forlanger spiller i Jazzklubben mindst en gang om året. Så vi tør selvfølgelig ikke andet, men det er jo også en stor fornøjelse hver gang”.

Kontakt Vestre Jazzværk

Kontakt Vestre Jazzværk via formularen her, så vil Vestre Jazzværk vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.