We Love Sanne

We Love Sanne

Prisniveau

Kr. 15.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x50 - 2x60 min.

Profil

We Love Sanne er et professionelt orkester, som med deres fælles forkærlighed og respekt for originalerne tager dig med på en musikalsk rejse fra 1981, hvor den første Sneakers-plade kom på gaden, til 2011, hvor Sannes seneste soloalbum ramte os.

We Love Sanne består af en række erfarne musikere, som tidligere bl.a har spillet med Bobo Moreno, Peter A.G, Sascha Dupont, Zididada, Erann DD, Søs Fenger og mange andre

We Love Sanne - Danmarks bedste Sanne & Sneakers kopishow.

We Love Sanne er en hyldest til hele Danmarks Rockmama nr. 1: Sanne Salomonsen.

Siden 1981 har Sanne beriget os med et utal af hits, og mange har oplevet hendes legendariske koncerter med Sneakers eller som solist i eget navn.

Alle, uanset alder, har eller har haft et forhold til musikken eller rockikonet Sanne Salomonsen. Som en af de få i landet har Sanne haft over 30 aktive år på musikscenen, og vi må i den grad sige, at hun er "still going strong".

We Love Sanne er et professionelt orkester, som med deres fælles forkærlighed og respekt for originalerne tager dig med på en musikalsk rejse fra 1981, hvor den første Sneakersplade kom på gaden, til 2011, hvor Sannes seneste soloalbum ramte os.

We Love Sanne består af en række erfarne musikere, som tidligere bl.a har spillet med Bobo Moreno, Peter A.G, Sascha Dupont, Zididada, Erann DD, Søs Fenger og mange andre.

Der er dømt rockshow, nostalgi og fest når We Love Sanne er på scenen.

Festen begynder nu!

Ses vi, skat?

Kontakt We Love Sanne

Kontakt We Love Sanne via formularen her, så vil We Love Sanne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.