Whatever

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Whatever

Prisniveau

Kr. 8.000 - 20.000

Hjemby

Varighed

1-4 timer

Profil

Whatever spiller gammel Soul, Rock and Roll og Blues musik fra 60'erne. Vi har masser af de kendte Elvis Presley, The Beatles osv. Men vi har også specialiseret os i MoTown kunstnerne. Wilson Pickett, Larry Williams, Sam Cook og mange flere. Vi har også egen fortolkninger af nyere kunstnere, således de lyder old school.

Bandet er startet op for alvor for 2 år siden efter en musical "Sidste Nat Med Kliken". Vi er 10 medlemmer i bandet i alderen 18-40. Vi Består af 1 guitarist, 1 pianist, 1 bassist, 1 trommeslager, 1 tenorsax, 1 altsax, 1 trækbasun og 1 trompet og 2 sangere. I får Danmarks største 60'er band med en helt unik autentiske lyd og til billige penge.
Vi optræder altid i tidstypisk tøj og bandmobilen er en gammel Buick Riviera fra 1968. Vi får altid folk på dansegulvet og masser af ros og smil med på vejen når vi er ude og spille. h

Kontakt Whatever

Kontakt Whatever via formularen her, så vil Whatever vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.