Staalholm

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Staalholm

Prisniveau

Kr. 3.500 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

1-2 timer (foredraget tilpasses det ønskede , da jeg kommer for jeres skyld)

Profil

Foredrag om at tage i krig, rejsen for at blive soldat, Det at blive sårede soldat, og kampen for et liv bagefter ulykken. Samt hvordan man takler og overkommer det når livet vendes 180 grader på hovedet.

"Den 1. Juli 2009 er en dato jeg aldrig vil glemme, Den 1. Juli 2009 er en dag jeg aldrig vil komme til at huske.... Dette var dagen hvor mit liv ændrede sig 180 grader.. Dette er ikke en historie... men mit liv velkommen til.."

Mit navn er Martin Aaholm (har været en del i medierne ifbm en kamp for værdig behandling af sårede soldater. så er rimelig nem at google ;))
Jeg er en af de skadede soldater fra Afghanistan krigen der gik på en mine i 2009, hvor jeg mistede begge ben og fem fingre. Men på trods af denne oplevelse er lysten til at leve ikke slukket og er ved højt humør..
Senest deltog jeg som en central del i Balletten "I føling.... en krigs ballet" (http://kglteater.dk/det-sker/forestillinger/sason-2013-2014/ballet/i-foling---en-krigsballet).
Igennem en række foredrag for bla. 9. klasse på Hellerup skole, samt for andre veteraner med PTSD på en idrætshøjskole, har jeg erfaret at min historie virker inspirerende og giver nyt håb til folk der ellers har mistet det.
Er en inspiration for folk der har det svært/hårdt.
Med min styrke og måde at grine af mine skader på har jeg en evne til at motivere dem omkring mig.*
Jeg har derfor valgt at kunne tilbyde min historie til endnu flere ved at blive foredragsholder, så håber jeg kan få æren at inspirere,motivere og give dig styrken til at kæmpe for hvad du vil igennem mine foredrag.

Mine foredrag vil som udgangspunkt være min historie på godt og ondt, men er fleksibel så kan sagtens tilrettelægge og planlægge foredraget så det passer til jeres tema/emne som et eksempel ved Hellerup skole hvor de havde tema krig op, og tiltetter hermed foredraget så det mere generelt handlede om krig og hjalp dermed lærere som elever om at forstå hvorfor soldater vælger at kæmpe, hvad krig er for en størrelse, osv med udgangspunkt i mine egne erfaringer.
Eller som da jeg holdt foredrag for nogle psykologstuderende med og drejede derfor min historie over på de psykiske aspekter ved krig, og komme skadet hjem
Mit udgangspunkt er at jeg er der for jer der betaler for og vil se foredrag og er derfor også fleksibel i hvor længe det skal vare.

Kontakt Staalholm

Kontakt Staalholm via formularen her, så vil Staalholm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.