XLENT

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

XLENT

Prisniveau

Kr. 15.000 - 75.000

Hjemby

Områder

Varighed

Typisk 7 timer - NonStop tilbydes også med DJ

Profil

XLENT = Dinner, fest og dansemusik til bryllupper, byfester, ringridning, firmafester, julefrokoster, fødselsdage, receptioner. Se videoer her...
Med over 25 års erfaring fra live musik brancen sikre XLENT at festen bliver en succes.
Angivet er et prisniveau, den konkrete pris aftaler vi via en forespørgsel der macher dit fest og budget. XLENT kan også bookes mod merpris som NonStop koncept med DJ.
Some do music - WE DO PARTIES!

XLENT = Dinner, fest og dansemusik til bryllupper, byfester, ringridning, firmafester, julefrokoster, fødselsdage, receptioner. Se videoer her...
Med over 25 års erfaring fra live musik brancen sikre XLENT at festen bliver en succes.
Angivet er et prisniveau, den konkrete pris aftaler vi via en forespørgsel der macher dit fest og budget. XLENT kan også bookes mod merpris som NonStop koncept med DJ
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

XLENT er et velspillende og energisk orkester. Et allroundorkester der bygger deres optræden på mere end 25 års erfaring. Den sikre garanti for en vellykket fest, om du skal holde bryllup eller byfest Vi rammer altid det helt rigtige niveau, følger din fest der hvor den er.

XLENT består af Jimmi Jørgensen - Keyboard og forsanger, Jacob Hansen - Guitar og kor, Stine Ejsing Andersen, Vokal og kor, Dan Sandhøj Fromm - Trommer og kor. Allan Schøning - Leadguitar og vokal.
Sikre elementer i vores optræden er publikumsdialog, underholdning i topklasse, meget bredt Repertoirer der spænder fra eksklusiv dinner musik med sang, gammel 60 rock til den nyeste hitliste musik fra dette årti. Om det er Lucas Graham, Seebach, Helmig, Dodo, Danseorkesteret, StatusQ, Volbeat - Forevigt, PetShopBoys, Cher, Birthe Kær eller Himmelhunden så sikre vi det rette musik til din fest. Med ca 300 numre i repetuaret har vi nok at vælge imellem. Det hele bliver pakket ind i en enestående oplevelse af lyd og lys.

XLENT optræder til alle former for fester hvor der er brug for musik og underholdning. Skal du holde bryllup, fødselsdag, reception, firmafest, julefrokost, byfest, bierfest, marked eller ringeridning så Kontakt XLENT og få en snak om hvordan din fest bliver en uforglemmelig oplevelse.

Kontakt XLENT

Kontakt XLENT via formularen her, så vil XLENT vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.