2 på tur

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

2 på tur

Prisniveau

Kr. 3.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-2-3-4 x 45 minutter 2-3 x 60 minutter

Profil

"2 På Tur", er en dynamisk duo der består af to garvede musikalske herrer og spillemænd, med mange års erfaring hver især fra diverse bands og musikalske sammenhænge… med en stor live erfaring, har de to gutter Tue Meldahl & Flemming Christensen slået pjalterne sammen i akustisk fortolkning af hits gennem tiden. Duoen garanterer, at der er lagt op til festlig party og sing a long song hits med et bredt bagkatalog, der rammer noget for enhver smag.

Læs mere...

Mere om 2 på tur

"2 På Tur" serverer musikken i en lækker akustisk indpakning bestående af to akustiske guitarer og vokaler, der afleverer det hele i festlig lag, med overskud i musik og plads til humor som formår at komme ud over scenekanten.
Vores duo ”2 På Tur” leverer både danske og udenlandske hits til din fest, og garanterer godt humør og solid musikalitet, med sange for enhver hvor ingen fest er for stor eller lille.
”2 På Tur” er duoen til din fest, og spiller festlig musik til alt lige fra privatfesten til forsamlingshuset, reception, bryllup, eller firmafesten…

Videoklip

Anmeldelser ( | af 2 på tur: 4,7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Skøn musik af dygtige kunstnere

Til vores uformelle fødselsdagsfrokost spillede 2 på tur til stor glæde for både os og vores 100 gæster. Sang for og spillede til gæsternes fællessang med både Kim Larsen og Shu-bi-dua sange, det fungerede helt perfekt. 2 på tur spiller virkelig super godt og kan fra vores side kun gives de bedste anbefalinger med på deres vej fremover.

Anmeldt af Else Nielsen d. 16. januar 2023
5
1
5

Jubel fra 50 til 90 😊

To Kolde fra Kassen underholdt os til et arrangement i Odd Fellow regi, en eftermiddag med 65 sortklædte damer, men sikke en fest vi havde!
Musikken var i top med velvalgte sange og alle i alderen 50 til 90 sang og klappede med.
De to kan varmt anbefales 😊👍

Anmeldt af Iben Stensgaard Gross d. 20. februar 2022

Kontakt 2 på tur

Kontakt 2 på tur via formularen her, så vil 2 på tur vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.