2 på tur

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

2 på tur

Prisniveau

Kr. 3.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

1-2-3-4 x 45 minutter 2-3 x 60 minutter

Profil

"2 På Tur", er en dynamisk duo der består af to garvede musikalske herrer og spillemænd, med mange års erfaring hver især fra diverse bands og musikalske sammenhænge… med en stor live erfaring, har de to gutter Tue Meldahl & Flemming Christensen slået pjalterne sammen i akustisk fortolkning af hits gennem tiden. Duoen garanterer, at der er lagt op til festlig party og sing a long song hits med et bredt bagkatalog, der rammer noget for enhver smag.

"2 På Tur" serverer musikken i en lækker akustisk indpakning bestående af to akustiske guitarer og vokaler, der afleverer det hele i festlig lag, med overskud i musik og plads til humor som formår at komme ud over scenekanten.
Vores duo ”2 På Tur” leverer både danske og udenlandske hits til din fest, og garanterer godt humør og solid musikalitet, med sange for enhver hvor ingen fest er for stor eller lille.
”2 På Tur” er duoen til din fest, og spiller festlig musik til alt lige fra privatfesten til forsamlingshuset, reception, bryllup, eller firmafesten…

Videoklip


Anmeldelser ( | af 2 på tur: 4,8 ud af Perfekt! baseret på 5 anmeldelser )

5
1
Perfekt!

Stor tak til 2 på tur

Vi fandt 2 på tur på Eventzonen og kunne rigtig godt lide de uploadede videoer og efterfølgende så vi videoklip på Facebook.
Der blev svaret samme dag, og der var rigtig god kommunikation inden festen. Meget venlig og imødekommende.
På dagen, hvor de spillede til uformel jubilæumsfest, levede de mere end op til forventningerne. Spillede og sang så godt!!
Også store roser fra vores gæster.
Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Lise Nielsen d. 10. september 2023
5
1
Perfekt!

Rigtigt godt match

Spillede til vores havefest med deltagere fra 20 til 60+, og de skabte en rigtig god stemning. Lige hvad vi håbede på.

Anmeldt af Betina og Lars d. 27. maj 2023

Kontakt 2 på tur

Kontakt 2 på tur via formularen her, så vil 2 på tur vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.