Mobildiskotek 7Heaven

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Mobildiskotek 7Heaven

Prisniveau

Kr. 1.050 - 7.000

Hjemby

Varighed

0-8

Profil

I 7Heaven ved vi at musikken har stor indflydelse på, om din fest bliver en succes eller en fiasko. Dette ansvar tager vi meget seriøst, derfor leverer vi kvalitet og danseglad musik hver gang. Det har vi gjort i 20 år - og vi har tænkt os at gøre det i mange år endnu!
Lad os sammen gøre din fest til en uforglemmelig succes.

7Heaven går altid 100 procent ind til hver fest. Vores glæde er en tilfreds kunde, der vender tilbage, når der er en festlig anledning i familien, skolen eller i firmaet! Vi har privat- og erhvervskunder, vi har serviceret år for år, f.eks. til den årlige julefrokost, høstfest eller andre festlige lejligheder.

Vi har stor dialog med vores kunder om musikstil, taler og andre events under festen. Vi har spillet til et hav af firmafester, bl.a. Deloitte og GF Forsikring og Responce. Vi har også spillet for diverse skoler, bl.a. Kolding Realskole, Horsens Gymnasium, Rødkilde Gymnasium, Århus Universitet og Erhvervsskolerne i Odense plus en masse andre.

Vi tilbyder både musik under og efter maden og kommer altid i god tid, og i de 20 år vi har turneret, har vi aldrig måtte aflyse hverken pga. af sygdom, sne eller orkan. Vores udstyr er det bedste på markedet, og vi udskifter løbende. Af mærker kan nævnes Martin, Elektrovoice, JBL, Shure og Pioneer.

Vi håber, du vil bruge os til din næste fest. Så lover vi fyldt dansegulv, fest og farver samt en masse glade gæster og dejlige minder. Vi vægter at spille det gode musik og de hits folk ønsker og elsker Vi er ikke så meget til beatmix , da vi mener dette er en klub ting

Her er 7 grunde til, du bør vælge os til din næste fest:

- Vi har over 45000 sange - alt fra 50'erne til 2016.
- Vi har stor erfaring, og er ikke grønskollinger. Og alle DJs er over 25.
- Vi lover dig en super fest og dansegulvet fyldt.
- Vi kan læse vores publikum og har altid en god dialog med gæster og værter.
- Vi er velklædte og alle vores DJs har både spillet radio, stationær diskotek og en masse mobile jobs.
- Vi sælger ikke vores jobs til andre mobildiskoteker, som der desværre er nogen der gør i branchen og herinde - hyrer du os er det os der udfører jobbet.
- Vi laver/spiller Mobildiskotek fordi vi elsker det!

DJ Hansen som er den primære DJ, har spillet 1500 mobile jobs og for Europaz DJ booking og på følgende Diskoteker: Romantica i Løkken, Høloftet i Middelfart, The Outbacks i Vejle. I udlandet kan nævnes Aquarius på Ibiza samt The Book Club London. "Niller" har desuden været radio-DJ i 8 år på bl.a. Sky Radio Danmark og Radio 100 FM.

Kontakt Mobildiskotek 7Heaven

Kontakt Mobildiskotek 7Heaven via formularen her, så vil Mobildiskotek 7Heaven vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.