Agnethe & Poul Henning

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Agnethe & Poul Henning

Prisniveau

Kr. 5.000 - 7.500

Hjemby

Varighed

2 x 20 - 2 x 45 minutter

Profil

Det Musikalske Ægtepar, der med deres "Syng Jer Gladere"-koncept, får Danmark til at synge og danse. Agnethe & Poul Henning inviterer dig ind i deres musikalske univers, hvor du både får ”føde” til den højre og den venstre hjernehalvdel - og SOM NOGET NYT er der mulighed for en sving-om til de glade sange.

Det musikalske ægtepar, Agnethe & Poul Henning, inviterer dig ind i deres musikalske univers, Syng Jer Gladere, hvor du både får ”føde” til den højre og den venstre hjernehalvdel - og SOM NOGET NYT er der mulighed for en sving-om til de glade sange.

Entertainerparret Agnethe & Poul Henning forstår på en utrolig levende måde at engagere publikum i deres show.

Hvad enten det drejer sig om Kaj Normann Andersen, John Mogensen eller én af de mange andre kunstnere, får gæsterne én på opleveren.

Ved ankomsten får alle ofte udleveret et sanghæfte, og så går man i gang. Agnethe fortæller om sangene, deres relationer og personen bag dem, og Agnethe og Poul Henning synger for, mens Poul Henning også akkompagnerer det syngende publikum med sin guitar eller "Sing-Back".

En kommentar, de ofte hører, er ”Vi kan ikke synge”; men hver fugl synger med sit næb, og når først de glade melodier slås an, kan man simpelthen ikke lade være, og så er ”All stars” i fuld gang.

Showet er opbygget over ca. halvanden time med en pause midtvejs, så der er chance for lige at hvile stemmebåndene lidt og læske ganen, få en smøg eller hvad man nu trænger til.

Herudover kan der arrangeres mini-udgaver, som er populære som festligt indslag til fester, receptioner, modeshows, møder o. lign.

I parrets repertoire indgår udover Kaj Normann Andersen og John Mogensen også eksempelvis Sigfred Pedersen og Elvis Presley – eller hvad med Danske slagere eller Danske films kendte sange og melodier. Herimellem indflettes også deres egne sange.

En sikker succes er også de "Blandede bolsjer", hvor der er ingredienser fra mange forskellige genrer.

Kontakt Agnethe & Poul Henning

Kontakt Agnethe & Poul Henning via formularen her, så vil Agnethe & Poul Henning vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.