Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

AirborneOne

Prisniveau

Kr. 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

1, 2 eller 3 x ca 45 min

Profil

ROCKSENSATION. Levende rockmusik, kendte rocknumre af kendte rockbands leveret af super dygtig og scenerutineret musiker.

Læs mere...

Mere om AirborneOne

FORRYGENDE ENERGISKE KLASSISKE ROCKNUMRE AF KLASSISKE ROCKBANDS.

Alle gør det i mere eller mindre grad: kendte og ukendte musikere optræder mange gange medbringende sig selv og backingtracks, ligefra dansktop til rapmusik.

Nu er det også muligt at få forrygende rockmusik til Jeres fest.

AirborneOne er Michael Andersen,en yderst dygtig, rutineret og scenevant guitarist, der igennem mange år har været inde over div. bandsammenhæng.
Han er nu gået solo(medbringer dog lydtekniker), og det betyder at musikken er endnu mere rocket og velspillet, da han kommer med backingtracks indspillet af proffesionelle amerikanske musikere, og selv leverer sang, rytme- og leadguitar live på scenen.
Indspilningerne er foretaget med en lyd så tæt på de originale numre som muligt.

Fordelen ved konceptet er, at det navnlig henvender sig til små steder med små scener, steder der dermed også for mulighed for at levere livemusik, selvom pladsen ikke er til et helt orkester, ligesom det er lettere at styre lyden og dermed lydniveauet.

Repetoiret strækker sig fra 70`erne til idag, fra Black Sabbath, AC DC, Deep Purple, Bryan Adams, Bad Company, Free, Judas Priest, Steppenwolf, ZZ Top, Led Zeppelin,Nazarath, Guns `n Roses, Europe, Metallica over til Vollbeat.

Konceptet er formentlig helt nyt indenfor rockgenren, men kvaliteten er i top, det er rock der rykker.

Keep Rocking.

Kontakt AirborneOne

Kontakt AirborneOne via formularen her, så vil AirborneOne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.