Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

The Soulful Singer

Prisniveau

Kr. 1.800 - 6.000

Hjemby

Varighed

10 min - 4 timer

Profil

The Soulful Singer – til daglig kaldet Jesper Westergaard – spiller stemningsfuld musik, der skaber den perfekte ramme under middagen, i kirken eller til receptionen.

Jeg kan bookes til bryllupper, begravelser, havefester, receptioner m.m. – hvor end der ønskes stemningsfuld og professionel musik med indlevelse og sjæl.

Læs mere...

Mere om The Soulful Singer

The Soulful Singer – til daglig kaldet Jesper Westergaard – spiller stemningsfuld musik, der skaber den perfekte ramme under middagen, i kirken eller til receptionen.
Jesper er uddannet fra musikkonservatoriet og har 15 års erfaring som sanger og guitarist på restauranter, hoteller og på spillesteder i Danmark og i udlandet.
The Soulful Singer spiller afdæmpet feel-good musik med kunstnerisk integritet, og med kombinationen af en udtryksfuld stemme og et sublimt guitarspil, er der lagt op til en særdeles eksklusiv musikoplevelse.
Repertoiret er stort og består af vokal- såvel som instrumentalnumre på spansk guitar og med en blanding af jazz og klassisk såvel som pop og evergreens kan repertoiret tilpasses til næsten ethvert arrangement.
The Soulful Singer kan også bookes som solosanger til bryllupper eller begravelser.

Jeg ser frem til at gøre musikken til jeres arrangement til en uforglemmelig oplevelse. :)

Videoklip

Anmeldelser ( | af The Soulful Singer: 5,0 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser )

5
1
5

Stor ros til The Soulful Singer

Jesper / The Soulful Singer gjorde det fantastisk, da han spillede musik under spisningen til vores fest. Han både synger og spiller godt. Mange gæster sagde det samme helt uopfordret. Vi kan kun anbefale Jesper / The Soulful Singer.

Anmeldt af Karen og Lars Hindø d. 23. august 2021
5
1
5

Hammer god performance, sikke en oplevelse.

Vi havde booket Jesper til vores datters konfirmation, det var virkelig en god oplevelse. Vi booker ham helt sikkert igen.

Tak for en god dag Jesper.

Anmeldt af Morten Jessen d. 4. oktober 2020

Kontakt The Soulful Singer

Kontakt The Soulful Singer via formularen her, så vil The Soulful Singer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.