Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

The Soulful Singer

Prisniveau

Kr. 1.800 - 6.000

Hjemby

Varighed

10 min - 4 timer

Profil

The Soulful Singer – til daglig kaldet Jesper Westergaard – spiller stemningsfuld musik, der skaber den perfekte ramme under middagen, i kirken eller til receptionen.

Jeg kan bookes til bryllupper, begravelser, havefester, receptioner m.m. – hvor end der ønskes stemningsfuld og professionel musik med indlevelse og sjæl.

Læs mere...

Mere om The Soulful Singer

The Soulful Singer – til daglig kaldet Jesper Westergaard – spiller stemningsfuld musik, der skaber den perfekte ramme under middagen, i kirken eller til receptionen.
Jesper er uddannet fra musikkonservatoriet og har 15 års erfaring som sanger og guitarist på restauranter, hoteller og på spillesteder i Danmark og i udlandet.
The Soulful Singer spiller afdæmpet feel-good musik med kunstnerisk integritet, og med kombinationen af en udtryksfuld stemme og et sublimt guitarspil, er der lagt op til en særdeles eksklusiv musikoplevelse.
Repertoiret er stort og består af vokal- såvel som instrumentalnumre på spansk guitar og med en blanding af jazz og klassisk såvel som pop og evergreens kan repertoiret tilpasses til næsten ethvert arrangement.
The Soulful Singer kan også bookes som solosanger til bryllupper eller begravelser.

Jeg ser frem til at gøre musikken til jeres arrangement til en uforglemmelig oplevelse. :)

Videoklip

Anmeldelser ( | af The Soulful Singer: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk og stemningfyldt

Jesper bidrog med fantastisk og stemningfyldt musik til vores 40 års sommerfest. En dejligt musikalsk oplevelse, som fik vi både os og vores gæster i en fantastisk stemning og det lykkes faktisk Jesper at spille solen frem på en lidt kedelig grå regnvejrsdag!

Anmeldt af Lone Truelsegaard d. 26. august 2018
5
1
5

FANTASTISK og top professionel musiker

Jesper optrådte under åben himmel til vores have bryllup 7/7 2018. Først og fremmest var han både behagelig og professionel i korrespondancen op til arrangementet, og så var hans optræden ganske enkelt fænomenal! Musikken var PERFEKT og stemningssættende under middagen, og kvaliteten af både guitarspillet og hans stemme er ærligt talt noget mere værd end hans prisliste. Han var ganske enkelt et scoop, og det er ikke sidste gang han bookes til et arrangement, vi holder! Tusind tak for at levere en magisk stemning i lørdags, du kunne ikke have gjort det bedre! :-) TAK!

Anmeldt af Marie-Louise Larsen d. 9. juli 2018

Kontakt The Soulful Singer

Kontakt The Soulful Singer via formularen her, så vil The Soulful Singer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.