Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

The Soulful Singer

Prisniveau

Kr. 1.800 - 6.000

Hjemby

Varighed

10 min - 4 timer

Profil

The Soulful Singer – til daglig kaldet Jesper Westergaard – spiller stemningsfuld musik, der skaber den perfekte ramme under middagen, i kirken eller til receptionen.

Jeg kan bookes til bryllupper, begravelser, havefester, receptioner m.m. – hvor end der ønskes stemningsfuld og professionel musik med indlevelse og sjæl.

Læs mere...

Mere om The Soulful Singer

The Soulful Singer – til daglig kaldet Jesper Westergaard – spiller stemningsfuld musik, der skaber den perfekte ramme under middagen, i kirken eller til receptionen.
Jesper er uddannet fra musikkonservatoriet og har 15 års erfaring som sanger og guitarist på restauranter, hoteller og på spillesteder i Danmark og i udlandet.
The Soulful Singer spiller afdæmpet feel-good musik med kunstnerisk integritet, og med kombinationen af en udtryksfuld stemme og et sublimt guitarspil, er der lagt op til en særdeles eksklusiv musikoplevelse.
Repertoiret er stort og består af vokal- såvel som instrumentalnumre på spansk guitar og med en blanding af jazz og klassisk såvel som pop og evergreens kan repertoiret tilpasses til næsten ethvert arrangement.
The Soulful Singer kan også bookes som solosanger til bryllupper eller begravelser.

Jeg ser frem til at gøre musikken til jeres arrangement til en uforglemmelig oplevelse. :)

Videoklip

Anmeldelser ( | af The Soulful Singer: 5,0 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Vellykket

Hej Jesper!
Tak for et vellykket og vel modtaget "koncert"-indslag på Schackenborg Slotskro.
Lækkert guitarspil og sang og overraskelsen med mundharmonikaen. 🤩😊
V.h. Ole, Susanne og alle gæsterne!

Anmeldt af Ole Mathiasen / Susanne Rasmussen d. 30. marts 2020
5
1
5

Virkelig super god👍🏻👍🏻👍🏻

Jesper er virkelig talentfuld og levede fuldt op til vores forventninger, og mere til👍🏻 Alle fra festen var begejstrede. Kan på det varmeste anbefale ham. Sikke en stemning der blev, da vi kunne synge med😊

Anmeldt af Marlene Schwarz d. 7. december 2019

Kontakt The Soulful Singer

Kontakt The Soulful Singer via formularen her, så vil The Soulful Singer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.