Alice Rose

Alice Rose

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-3 timer

Profil

Singer-songwriter med skøn klang, som skaber skøn stemning og fortryller med Mini autoharpe, violin og stemme.

Alice Rose spiller en meget smuk, egen musik. Mød Alice Rose - en singer-songwriter fra Købenahvn, der besidder en ægte fortryllelse for musik, næsten som en trøstende tonic for sjælen. Og hendes musik kender ingen grænser - den er som en hjertelig omfavnelse af lyd og følelse. Forestil dig dette: Bevæbnet med en autoharp og en viola skaber hun mesterligt drømmende lydlandskaber, der transporterer dig til uudforskede områder. Hendes melodier fungerer som fortællinger om kærlighedens komplekse dans og længslen, hvilket skaber et musikalsk mosaikværk, der er både raffineret og uimodståeligt fængslende.

Men Alice Rose er mere end blot en melodisk skaber - hun er en mester i det uventede. Hun nyder at eksperimentere med forskellige musikgenrer, skabe melodier spontant og væve endda elektroniske beats, der pulserer som hjerteslag, mens melodier glitrer som stjerner på nattehimlen. Og ud over det tør hun sig endda ind i elektronisk dansemusiks verden, en skjult facet, der giver hendes kunstneriske personlighed en spændende drejning.

Efter at have boet i de travle gader i Berlin, og de rolige strande i thailanf, har hvert sted sat sit præg på hende. I dag pryder hun både store scener og intime hjørner over hele Europa og kaster en trylleformular med sin musik, der er umulig at ignorere. Hendes sange er et tæppe af livets kompleksiteter - en fusion af latter og tårer, hjertesorg og triumf, øjeblikke, der synes uforenelige, men vidunderligt harmoniserer. Hendes musik danser mellem ro og glæde, forener nuancer af sort-hvid med sprudlende farver, hvor den urbane og den naturlige verden smelter sammen.

Når Alice Rose giver sin stemme til en sang, bliver den til en beroligende kur i en verden, der ofte virker forvirrende. Hendes fortællinger, harmonerer problemfrit med enkle melodier og skaber en musikstil, der er både beroligende og inspirerende.

Og nu, skal hun snart afsløre sit seneste værk, "Under The Rainbow Moon", forestil dig det som en symfoni af farver på himlen, klar til at fylde dit hjerte med undren og følelse. Så hvorfor ikke fordybe dig i Alice Roses univers? Det svarer til at begive sig ud på et musikalsk eventyr, en rejse gennem følelser og en omfavnelse af livets uophørlige pragt.

Kontakt Alice Rose

Kontakt Alice Rose via formularen her, så vil Alice Rose vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.