Thomas Møller Weise (Hr. Weise/Møllers Orkester solo)

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Thomas Møller Weise (Hr. Weise/Møllers Orkester solo)

Prisniveau

Kr. 4.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

3-7 timer

Profil

Thomas Møller Weise er en erfaren og humørfyldt festmusiker, der bag tangenterne vælger sin dinner- og dansemusik og grad af underholdning ud fra det publikum, han sidder over for.

Thomas Møller Weise har spillet til fester siden 1983, og er en glad og levende musiker der gerne vil skabe en god fest. Kan også bookes som duo eller trio (søg på Møllers Orkester)

Videoklip


Anmeldelser ( | af Thomas Møller Weise (Hr. Weise/Møllers Orkester solo): 5,0 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Fin kontakt, god opfølgning.

Et par dage før arrangementet skulle finde sted, blev vi kontaktet af Thomas, som lige ville informere om, hvornår han mødte på det aftalte sted. Thomas kom til tiden og der var en god kontakt under hele arrangementet. Thomas spillede hyggelig dinnermusik og efterfølgende blev der spillet op til dans. Hele vejen igennem gode melodier og fin dansemusik, der tog hensyn til alle. Kan kun anbefale Thomas til at spille for det modne publikum, uden at dette skal lyde negativt. Vi vil til enhver til henvise ham til venner og bekendte.

Anmeldt af Anne Grethe Jensen d. 27. november 2022
5
1
5

Thomas var fantastisk hyggelig og på fra start til slut👍

Thomas var på fra han stillede anlæg op. Glad og hyggelig og gjorde sit til at det blev en fest vi aldrig glemmer. Vi vil med glæde anbefale Thomas til andre og er ikke i tvivl om at vi vil benytte ham en anden gang 👍😊

Anmeldt af Birte Bøgh Petersen d. 21. juni 2022

Kontakt Thomas Møller Weise (Hr. Weise/Møllers Orkester solo)

Kontakt Thomas Møller Weise (Hr. Weise/Møllers Orkester solo) via formularen her, så vil Thomas Møller Weise (Hr. Weise/Møllers Orkester solo) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.