Foredragsholdere i nærheden af Gjerlev J med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere i nærheden af Gjerlev J med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Eventzonen er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer der er på jagt efter ideel musik og underholdning kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er bookingportalen, der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere.

Vores store udvalg strækker sig fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen et meget stort udvalg af musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også gode muligheder for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...