Alkohol i Jylland

Søren Matthiesen - Misbrugsforedrag

Kendt fra DR-dokumentaren - 100 dage uden stoffer:
Mit navn er Søren Matthiesen, jeg er 29 år og bosat i Verninge, nær Odense, hvor jeg i dag læse...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Mads Kærsaa

Mads Kærsaa
24 årig stand-up komiker
Med 8 års erfaring
Har skrevet foredraget
Mig ,alkohol og andre livsfarlige glæder

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for firmaer, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så folk som leder efter den helstøbte underholdning & musik, kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...