Foredragsholdere tæt på Løgstør med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Løgstør med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Søger du en af landets største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen fra starten, og det indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så folk som er på jagt efter ideel musik og underholdning kun skal søge ét sted, og det uden at de kommer til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke vores underholdende og dygtige entertainere.

Vores sortiment dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...