Foredragsholdere nær Lunderskov med foredrag om alkohol

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Peder Johnsen

En ærlig fortælling om mange års alkoholmisbrug, det langsomme selvmord.

Kategori:
Foredrag > Samfund og politik > Alkohol
Hjemby
Billund
Prisniveau
Kr. 1.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil

Mads Kærsaa

Mads Kærsaa
24 årig stand-up komiker
Med 8 års erfaring
Har skrevet foredraget
Mig ,alkohol og andre livsfarlige glæder

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Machla

En fortælling om at være barn i en misbrugsfamilie - om at skabe sig et liv på trods.
Sammen kan vi bryde tabuer og den sociale arv.

Kategori:
Foredrag > Samfund og politik > Alkohol
Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 1.500 - 2.000
Vis kunstnerprofil

Lars Rs

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen er titlen på mit nye foredrag.
Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at ...

Hjemby
Dyssegård
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets mest interessante og største bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere så danskere, som leder efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har vi et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...