Foredragsholdere i nærheden af Odense med foredrag om alkohol

23 ÅRS MISBRUG & VEJEN UD!

Foredrag om 23 års misbrug, 13½ år som hjemløs og vejen ud af helvedet.
Støtte til alle deltager også efter foredraget.

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.500
Vis kunstnerprofil
Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Lars Rs

Alkoholiker på afveje og tilbage til livet igen er titlen på mit nye foredrag.
Jeg er en halvtredsårig mand der har fundet det gode liv efter at ...

Hjemby
Dyssegård
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk der er på jagt efter perfekt musik & underholdning kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Det brede sortiment dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et bredt udvalg af musikere indenfor rigtig mange genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være meget mere end en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for inden en fest at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste fest eller event, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...