Foredragsholdere tæt på Vanløse med foredrag om alkohol

Der er desværre ingen kunstnere under Foredragsholdere tæt på Vanløse med foredrag om alkohol, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Eventzonen er en af landets mest interessante og største portaler til booking, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag portalen har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere på jagt efter den helstøbte musik & underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Entertainerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem entertainere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et stigende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...