All Jacked Up

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

All Jacked Up

Prisniveau

Kr. 8.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

90 min - 3x45 min

Profil

All Jacked Up
All Jacked Up spiller de klassiske countrysange og krydrer pakken med nyere countryhits. Country er storytelling om alt det vigtige i livet: kærlighed, pickup trucks, hotte cowgirls og endnu en våd aften på baren. Fra hjertesmerte til glæde og fest - leveret med energi, indlevelse og højt humør. Vel mødt til en aften, hvor det er helt ok at møde op i cowboyhat og lækre boots.

Om All Jacked Up
All Jacked Up spiller de klassiske countrysange og krydrer pakken med med en stribe af nyere countryhits. Fra hjertesmerte til glæde og fest - fra stille ballader til numre, der fylder dansegulvet. All Jacked Up serverer det hele med energi, indlevelse og højt humør.
I sommeren 2023 leverede All Jacked up country musikken til glade festivalgæster sammen med bl.a kinsey Rose, fra USA Hilljacks fra Norge, Ramblin Boots fra Holland og Southern Comforts fra Danmark.

Genre: Traditionel country, countryrock/pop.

Anja Eldrup: Vokal og guitar.
Michael Jensen: Guitar og vokal.
Lars Foged: Bas og vokal.
Kristina Bech Jørgensen: Trommer.

Kontakt All Jacked Up

Kontakt All Jacked Up via formularen her, så vil All Jacked Up vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.