Clearwood County Country Band

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Clearwood County Country Band

Prisniveau

Kr. 7.500 - 12.000

Hjemby

Profil

Clearwood County er et akustisk Country-band med et repertoire af klassisk dansabel Country&Western-musik blandet med nye sange og medrivende instrumentalnumre.

Giv dine gæster en unik og medrivende oplevelse med de tre sprudlende musikere i Clearwood County.
Clearwood County leverer dansevenlig og underholdende akustisk country-musik, der både indbyder til at synge med og stampe i takt med cowboystøvlerne.

Repertoiret er en god blanding af nye og gamle country&western-klassikere af kunstnere som Patsy Cline, Loretta Lynn, Johnny Cash, Hank Williams, Waylon Jennings og mange flere.
Det hele serveret på guitar, violin & bas og en- to- og -trestemmig sang.

Clearwood County kan stille op til alt fra små private sammenkomster, over receptioner, familie- og byfester til større arrangementer, hvor vi selv kan medbringe lydudstyr mm.

Send gerne en uforpligtende forespørgsel om lige netop dit arrangement!

Videoklip


Anmeldelser ( | af Clearwood County Country Band: 4,8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Meget søde og profesionelle

Rigtig godt liveband, med god energi, og indlevelse i festen. Fulgte stemningen perfekt. De var søde og dygtige. Rigtig god oplevelse.

Anmeldt af Mikala d. 6. juni 2021
5
1
5

Fantastisk Stemning

Årsfest i IKEA Odense, teamaet var western, derfor bookede vi Clearwood Brothers, som viste sig at være rigtig fantastisk og fuldstændig gennemført i forhold til tema.

Anmeldt af Mette Andersen d. 23. september 2019

Kontakt Clearwood County Country Band

Kontakt Clearwood County Country Band via formularen her, så vil Clearwood County Country Band vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.