All Inclusive

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 dage

All Inclusive

Prisniveau

Kr. 10.900 - 13.900

Hjemby

Områder

Varighed

Valgfrit

Profil

TRE, DER LYDER AF 6!!!!
Betal for 3 men få lyden af 6 og flere til.....!

All Inclusive er et top-underholdningsorkester, der kan sikre en god fest med den rigtige musikalske underholdning, spillet af tre virkeligt kompetente musikere.
VI HAR GJORT VORES HJEMMEARBEJDE!
Vi har vores eget studie, hvor vi indspiller grundspor (’backtracks’) til de musiknumre vi spiller ude. Det vil sige, at vi lægger kor og diverse originale instrumenter ind i musikken. Suppleret med vores spil og sang i livesituationen, får du en enorm bred lyd, der er tro mod de originale hits.
Folk har forskellige forventninger, ønsker og smag, hvad musik angår. For at sikre, at du får lige nøjagtig den musik, du gerne vil have til din fest, spørger vi om dine forventninger, hvis vi skal indgå en aftale om at levere den musikalske underholdning. På denne måde kan vi afstemme dine behov og forventninger med vores tilbud, genre og musikalske kunnen. All Inclusive spiller et bredt repertoire af al den dejlige populærmusik, der er produceret gennem de sidste 60 år. Vi spiller snartsagt alt inden for den rytmiske genre fra de sidste 6 årtier - kort sagt: noget for enhver smag. SKAL FESTEN I SWING? - SÅ ER DET ALL INCLUSIVE!
Ditte Klysner Sørensen: Leadvocal
Benny Hjulskolv: Keys & vocals
Troels Mikaelsen: Guitars & vocals

Vi glæder os til at se jer!

Kontakt All Inclusive

Kontakt All Inclusive via formularen her, så vil All Inclusive vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.