Anders Mundelin

Anders Mundelin

Prisniveau

Kr. 8.000 - 30.000

Hjemby

Områder

Profil

VÆRT I MODERATOR I CO-HOST I BUSINESS KONFERENCIER ...og en hel del mere!
Mundelin er ham du nok har hørt om men ikke helt ved hvem er.
Han har været med til at lave prisvindende events og shows, og optrådt foran mange forskellige publikums på TV, scene og online. Uanset om det er en konference, en festival eller en fest, leverer Mundelin budskaberne med professionalisme, charme og humor. Altid tilpasset situationen og stemningen.
Mundelin er ikke bare en vært – han er en oplevelse!

Selv de bedste intentioner, de bedste nyheder - eller for den sags skyld de værste - når ikke modtagerne uden en perfektioneret formidling. Og det er, hvad i får
med Mundelin. Knivskarpt - tilpasset målgruppen og lige i øjet!

LIDT FACTS:
- År i showbusiness: +15 år
- Største live publikum: +35.000 personer fra 50 forskellige nationer
- Længste live show: 26 timer
- Verdensrekorder: 1
- Impro-comedy spiller

Med Mundelin som tovholder får arrangementet en passioneret og professionel afvikling, hvor alle føler sig godt tilpas.

UDVALGTE KUNDER:
TV 2 - Optimeet - Diageo - Smuk Event - Royal Unibrew - Santander - Stark - Aalborg Zoo - COOP - PA Consulting - Coromatic - Agenda Group - GRAM - Danske Shoppingcentre - Arena Nord - BFI - Markedsføring - Spejdernes lejr - Food Festival - Engage - Alliance+ - Impact Group

UDDRAG FRA KUNDEUDTALELSER:
"Mundelin var velforberedt, sikker og god til at holde pulsen i showet kørende"

"Mundelin går altid til opgaven med stor professionalisme, han er skarp og charmerende på skærmen/scenen og kompromisløs i hans forberedelse"

"Jeg følte mig tryg med Mundelin som co-host til vores årlige lederkonference"

"Mundelin kombinerede professionalisme med humor, havde god forretningsforståelse og havde brugt til på at sætte sig ind i vores virksomhed"

"Hvad der især gør Mundelin unik, er hans evne til at forstå vores virksomhedskultur. Han taler vores sprog og er en dygtig ambassadør for vores værdier"

"At arbejde med Mundelin giver en helt særlig form for ro og tro på at han har styr på brief. Han satte sig fuldstændig ind i kundens behov og var medvirkende til at vi kommer i mål"

Kontakt Anders Mundelin

Kontakt Anders Mundelin via formularen her, så vil Anders Mundelin vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.