Simone Rosenborg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Simone Rosenborg

Prisniveau

Kr. 1.000 - 35.000

Hjemby

Varighed

90 minutter

Profil

Professionel og virkelig underholdende entertainer, med humor og energi som sine superkræfter. Simone er selvsikker, skarp og tilpasningsdygtig - om det er som værtinde, Haka instruktør, skuespiller, eller konferencier. Simone har det naturlige gøgler-gen og hun véd hvad hun laver og elsker livet som performer. Hvis du mangler en kæmpe energibooster og kickstarter, så er Haka dit rigtige valg! Simone er DK's eneste kvindelige Haka instruktør. Tjek mere på hendes instagram @hakadancedk

Med mange års værtserfaring indenfor radio og tv (The Voice, NOVA, Viafree mm), og med en stor håndfuld open mics i stand-up, reklamefilm mm., er Simone klædt godt på til at eksekvere god energi uanset projekt.
Listen er lang, når det kommer til tidligere samarbejde og derfor er hun en robust entertainer, som ikke er bange for at springe ud i nye udfordringer.
Hvis nysgerrigheden melder sig, så hop ind på instagram og se videoer fra tidligere projekter, hvor hun også underholder sine 10.000 følgere.

Kontakt Simone Rosenborg

Kontakt Simone Rosenborg via formularen her, så vil Simone Rosenborg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.