Andreas Yde

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Andreas Yde

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Op til 5 timer

Profil

ER DU TIL DE GODE GAMLE KLASIKKERE ELLER NYE RADIO HITS!!!
Så er det mig Sanger og guitarist Andreas du skal have fat i. Han kommer og gør din/jeres bryllup, fødselsdag, event osv. til noget helt specielt.

Jeg spiller alt fra Kim Larsen, Rocazino, Anne Linnet til Andreas Odbjerg, Minds of 99, Guldimund, Rasmus Seebach mm.

Jeg spiller både i Restauranten, Hjemme i baghaven, i forsamlingshuet ellet lige præcis der du skal holde din fest.

Du er selv med til at bestemme præcis de sange du ønsker på den sagte dag.

Henvend jer for sætlister og lyd/video klip fra andre koncerter og arrangementer.

Musikafspiller

  1. 00:00 Hurtige hænder
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcmFoIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--2f6c1bcb494e3a50533c200bed66f263b8825ffb/Hurtige_h%C3%A6nder.mp3?5728850

Videoklip


Anmeldelser ( | af Andreas Yde: 5,0 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Enestående

Vi havde fornøjelsen af at have Andreas til at spille til vores søns konfirmation, og det var en helt unik oplevelse. Fra start til slut var han fantastisk og bidrog til at gøre dagen uforglemmelig.

Andreas var ikke kun yderst professionel, men også meget lydhør over for vores ønsker. Han spillede præcis de sange, vi havde bedt om, og tilføjede en særlig stemning, der gjorde festen endnu mere festlig og mindeværdig. Hans musikalske talent er imponerende.

Vi kan varmt anbefale Andreas til enhver, der søger en musiker til en særlig lejlighed. Hans evne til at tilpasse sig publikums ønsker og skabe en fantastisk atmosfære er enestående. Tak, Andreas, for at gøre vores søns konfirmation så speciel!

Anmeldt af Lisbeth Mikkelsen d. 23. maj 2024
5
1
5

En upcoming stjerne

Vores gæster blev sikret god underholdning i lørdags til vores reception, før selve bryllupsfesten. Mens vi som brudepar skulle fotograferes, sikrede de gode toner og Andreas' fede stemme nemlig den helt rette stemning. 1000 tak🙏 Kan varmt anbefales ❤️

Anmeldt af Kristina & Martin d. 3. juli 2023

Kontakt Andreas Yde

Kontakt Andreas Yde via formularen her, så vil Andreas Yde vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.