Ansigtsmaling & events

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

Ansigtsmaling & events

Prisniveau

Kr. 690 - 2.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-6 timer

Profil

Ansigtsmaling, glimmer tattoo, bling, bling og glimmer bar, ballondyr og fælleslege for store og små.
Til: Temafest (klædt ud), firmafest, fødselsdag, bryllup, juletræsfest, fastelavn, diskotek, halloween m.m.

Ansigtsmaling: Et sikkert hit som underholdning for både store og små. Her bliver den indre ridder, helt og prinsesse levet ud i fuldt flor. Malingen og produkterne der benyttes er allergitestet og godkendt som makeup. Til: julefrokosten, fødselsdagen, bryllup, fastelavn m.m.
Ca. 10-25 ansigter i timen alt efter setup.

Glimmer tattoo: På arm, skulderblad eller andet sted, er smuk og holder i op til en uge. Vælg selv motiv og farver på glimmeret. Om aftenen glimter det ekstra smukt i lysets skær. For både små børn, til teenagere og voksne. Glimmer tattoo kan holde til at man sveder og bader!
Ca. 15-25 tattoos i timen.

Ballondyr: For børn. Hatte, blomster, hunde, bamser m.m. Kun simple kreationer som ad on til øvrige services eller som hurtig service ved mange børn/ større arrangementer.
Mellem ca. 10-70 balloner i timen, alt efter kompleksiteten.

Fællesleg: Er en god måde at ryste gruppen sammen. "Man kan få bedre kendskab til et menneske under en times leg og spil end ved samtaler gennem et år"(Platon - 450 f.kr.).
Vi har det sjovt når vi leger sammen og så lærer vi også lidt om os selv og om hinanden. Legene er designet til at rumme store og små i samme gruppe. Programmet sættes sammen til den specifikke gruppe og de givne rammer. Både for voksne alene (teambuilding) såvel som for voksne med børn (familiearrangement) eller kun for børn (børnefødselsdag)(børn under 3 år dog med lidt ekstra voksenhjælp). Fortæl mig lidt om gruppen af deltagere og rammerne for arrangementet, så jeg kan give et bud på mulighederne.
Min. 5 deltagere, ideelt 10-25 deltagere afhængig af alder, rammer og forventninger. Ved større forsamlinger over 25 stk. må der forventes en merudgift til en hjælper.

Blingbling og glimmer bar. Skal der masser af glimmer til festen, feks. i ansigtet, i håret eller skægget og evt. eksklusive håndlavede blingbling ansigtssmykker ved siden af øjet, over øjenbryn, ved det tredje øje (mellem øjenbryn), under øjne, ved kravebenet eller andet sted. Vi har både UV-aktiveret glimmer og almindeligt glimmer i alle farver. Blingbling smykkerne kan genanvendes - så de vil være en lille gave til deltagerne ved festen. Kr. 2.800,- timen (ex. moms) ca. 40-50 personer i timen.

Om mig:
Jeg hedder Irene Jørgensen og er uddannet bevægelses- og rytmik-pædagog, klovn og legeinstruktør. Jeg elsker at lege og er en kreativ sjæl. Jeg er fascineret af kontakten mennesker imellem og hvordan man kan modellere dynamikken i en gruppe. Når jeg ansigtsmaler, ser jeg hvordan prinsessen, heksen, ridderen eller monsteret går ud i livet med en ny karakter at lege med.
Når vi leger fælleslege, opbygger vi relationer og opdager nye sider af hinanden og os selv. Da jeg står som moderator, er jeg garantien for, at alle som deltager har det sjovt og deltager på egne præmisser. Legene jeg benytter er både gamle lege fra middelalderen og nye lege. Programmet tilpasses gruppen og omgivelserne. Vi skal derfor tale sammen først, så jeg får et godt indblik i din gruppes ønsker og behov.

OBS! prisen angivet er timepris! Spørg for nærmere pris på netop dit arrangement.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Ansigtsmaling & events: 5,0 ud af 5 baseret på 36 anmeldelser )

5
1
5

Helt fantastisk!

Irene og hendes assistent var helt vidunderlige, dygtige og profesionelle! Alle børnene elskede det og havde en fantastisk dag!

Anmeldt af Sofie Ahlbom Woelke d. 27. november 2023
5
1
5

Super dygtig og god ved børnene

Irene var rigtig dygtig - kunne male alle børnenes ønsker og det blev virkelig fint. Kan varmt anbefales.

Anmeldt af Nikoline Elkjær d. 8. oktober 2023

Kontakt Ansigtsmaling & events

Kontakt Ansigtsmaling & events via formularen her, så vil Ansigtsmaling & events vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.