Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Hadsten her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at folk, der søger efter fuldendt musik & underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Det store sortiment dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor mange relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også muligheder for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til din næste event eller fest, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...