Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Vanløse her

Sunny Cagara (Tricktyven)

Sunny er specialist i tricktyveri, derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at vejlede pr...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Formålet med portalen har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere så folk på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere.

Det store sortiment strækker sig fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange interessante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et stigende antal besøgende på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt inden en fest at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...