Are You Ready Steve

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Are You Ready Steve

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

60 minutter, 90 minutter/2 x 45 minutter

Profil

Are You Ready Steve er et tributeband til Sweet, som var kongerne af glamrock i 70'erne. Lad Are You Ready Steve fyre den af til din fest/event - du og dine gæster vil blive glade.

Når Are You Ready Steve går på, kommer du en tur ned ad Memory Lane - til dengang der var svaj i bukserne, langt hår og plateaustøvler. Det har Are You Ready Steve dog ikke, men de har kærligheden til musikken, og de tager de gamle Sweet hits under kærlig behandling og laver en fest, som det er mere end svært ikke at ville deltage i. Der bliver danset, spillet luftguitar og skrålet med, når bandet spiller numre som Fox On The Run, Action, Turn It Down, Teenage Rampage og mange flere.

Uanset om det er firmafest, fest i sportsklubben, MC-klubben, privat fest, byfest, den hyggelige pub med livemusik eller andre spillesteder, så er Are You Ready Steve garant for fed musik, fællessang, dans og et godt sceneshow med de velkendte Sweet-ingredienser som lys, røg, sirener og blå blink. Bandet består af 5 voksne mænd, der alle har lyttet til Sweet i deres ungdom, så der er tale om ægte kærlighed til musikken.

Et par kommentarer fra et par af dem, vi har spillet for:

"Hvis du ligesom jeg var Sweet fan, som teenager, så bliver du ført tilbage til den tid, når du hører Are You Ready Steve. Super fantastisk band som jeg kun kan anbefale at opleve. Håber jeg får muligheden igen".
Dorrit Volck Hansen, MC Sneglene - Brøndby

"Tak til jer i Are You Ready Steve for at genoplive The Sweets mange hits fra starten af 70’erne. I serverer det superfedt. Det er tydeligt, at i også er fra generationen, hvor musik blev leveret af folk, som kan håndtere instrumenter.... for DET kan i sgu. Vi var også imponerede over alt det gear, i ankom med....”Orange scene” var en kommentar, som gik igen hos tilhørerne. Tak for besøget og held og lykke med at komme rundt og give de yngre generationer noget kulturel opdragelse. Sweet er jo noget, man SKAL kende".
Steen Ørskov Larsen, Vestegnens Politi

Kontakt Are You Ready Steve

Kontakt Are You Ready Steve via formularen her, så vil Are You Ready Steve vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.