En Flygtnings Fortælling

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

En Flygtnings Fortælling

Prisniveau

Kr. 4.500

Hjemby

Varighed

2 x 45 minutter

Profil

Oplev det stærke foredrag "En Flygtnings Fortælling" om en flygtnings kamp for at tilpasse sig livet i Danmark og om hans og fortællerens fælles kamp for at finde ud af, hvad der skete med den bror, der forsvandt på turen over Middelhavet. Få et indblik i en menneskeskæbne og genkend vores fælles medmenneskelighed.

”Jeg er bare flygtet fra krigen – hvorfor skulle nogle være interesserede i at høre min historie?”
Hør hvad der skete, da fortælleren lod en syrisk flygtning flytte ind i sin familie og satte sig for at hjælpe ham med at finde ud af, hvad der skete med den bror, der forsvandt på turen over Middelhavet.
Et rørende indblik i en menneskeskæbne og en fortælling om håb og savn
- men også om tilgivelsens frisættende kraft.
Da en ung flygtning fra Syrien i 2016 flyttede ind i min familie, blev han til et nyt familiemedlem.
”En Flygtnings Fortælling” er historien om en flugt og om et møde med Danmark. Det er en stærk og rørende beretning om en flygtnings kamp for at overleve og tilpasse sig en nyt lands kultur, samtidig med at han prøver at få vished om sin brors skæbne – den bror der forsvandt på turen over Middelhavet.
Det er et foredrag, der rører ved vores medmenneskelighed og får os til at se os selv og vores liv i et nyt perspektiv.
Et indblik i en menneskeskæbne - et hurtigt glimt ned i en afgrund af forskellighed, hvor der viser sig at være mange ting, som vi godt kan genkende.

Kontakt En Flygtnings Fortælling

Kontakt En Flygtnings Fortælling via formularen her, så vil En Flygtnings Fortælling vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.