Helle Asmild

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Helle Asmild

Prisniveau

Kr. 3.000 - 4.000

Hjemby

Varighed

60 - 120 min.

Profil

Der bor en flygtning fra Syrien i min familie - ikke som en logerende men som et fuldgyldigt familiemedlem, og på den måde kom en historie vandrende.
Del 1 - historiefortælling 60 min.
”På flugt fra hjemlandet” - Historien om en flugt fra Syrien til Danmark og en fortælling, der kan hjælpe os til at forstå, hvorfor mange flygtninge ikke bliver i nærområderne.
”Velkommen til Danmark” - Hvordan opleves det at komme til Danmark, når man kommer fra et sted og en kultur, der er så anderledes?

Nogle gange er det, der er svært og mærkeligt, slet ikke det, som vi tror.
”Hvad er der sket med min bror?” - En gribende fortælling om håb og savn, men også en historie om, hvordan den danske, kristne kultur kan påvirke de nytilkomne og om tilgivelsens frisættende kraft.
Del 2 - spørgsmål og diskussion - ca. 60 min (gratis tilvalg)
En flygtning som et familiemedlem - hvordan er det egentlig at have en flygtning som et medlem af sin husstand og familie?
Det fatter jeg simpelthen ikke! - Hvor er det, at det går galt i kommunikationen? Vi misforstår og fejlfortolker hinanden på livet løs, og min familie er ingen undtagelse. Hvordan griber vi sådan et møde an, og hvordan retter vi op på fadæserne?
Integration - hvordan ser integrationen ud fra ”den anden side af hegnet?” Hvad virker, hvad virker ikke og hvorfor?
At leve er at lære - der er så meget, som vi synes, at flygtningene skal lære, men hvad kan vi lære af dem?

Kontakt Helle Asmild

Kontakt Helle Asmild via formularen her, så vil Helle Asmild vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.