Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Ballonklovnen Lars Gustav

Prisniveau

Kr. 1.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 3 timer

Profil

Ballonshow med Lars Gustav - professionel underholdning der sætter gang i festen med ballonklovneri og rød næse for fuld udblæsning. Hatte, svær, blomster, katte, papegøgger, svaner - kun fantasien sætter grænsen. Ballonklovneri med Lars Gustav kan kombineres med trylleshow, jongleringsleg og cirkusshow. Kontakt for et godt tilbud til jeres budget. Rød næse - sjov underholdning - også for voksne - kontakt lars Gustav for et tilbud. Professionel underholdning der rykker.

Læs mere...

Mere om Ballonklovnen Lars Gustav

Kære Lars Gustav

Tusind tak for et forrygende show i forbindelse med plantning af et suttetræ i Mou 13/10 2017
Din optræden passede perfekt til vores arrangement.
Alle børn - lige fra dagplejen til de første klasser i skolen - var opslugt af showet og klukkede højlydt af grin. Ballondyrene, som du lavede til børnene efter showet, faldt også i god jord hos alle.

Med venlig hilsen
Claus Okdahl
Formand

Den glade klovn Lars Gustav spreder sjov og ballade og laver ballonfigurer til alle. Han kommer gerne til børnefødselsdag, fest i børnehave/vuggestue, gade - og byfesten osv. Ballonshow kombineres gerne med trylleri, jonglering eller stort cirkusshow.
Ingen fest er for lille - ingen fest er for stor - og er der rigtig mange børn tager han f.eks. ballonklovnen Trunte med.Mange har et bijob som klovn - Lars Gustav lever af det og han har også været med til at uddannne de danske hospitalsklovne.
Lars Gustav laver også store, flotte ballondekorationer både ude og inde - i festlokaler og pladser med heliumballoner i flotte figurere.
Workshop for de voksne, hvor personalegruppen i løbet af en time kan få en sjov oplevelse med at lære at lave figurer. Dette kunne være i forbindelse med personaledage, teambuilding eller kursus - eller ved personalefesten før middagen - så bliver alle udstyret med sjove hatte, blomster papegøgger og sværd.
Få gerne en snak og et tilbud der passer in i jeres event og til jeres budget.
vh Lars Gustav

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ballonklovnen Lars Gustav: 4,3 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Sjovt og underholdende

Alt har fungeret perfekt, lige fra første kontakt, alle aftaler overholdt, Ballon trutte, havde tilpasset sin optræden så det passede til vores fest, alle deltagere morede sig. Dejligt at vores beboer, blev inddraget i forestillingen, kan kun give de varmeste anbefalinger.

Anmeldt af Nina Jensen d. 12. februar 2020
5
1
5

Intet mindre end fantastisk

Lars kom til tiden, var velforberedt og var god til at følge børnene og det de ville. Super god oplevelse.

Anmeldt af Kitt Palbjørn - Pedersen d. 31. januar 2018

Kontakt Ballonklovnen Lars Gustav

Kontakt Ballonklovnen Lars Gustav via formularen her, så vil Ballonklovnen Lars Gustav vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Tags