Ballonklovnen Lars Gustav

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Ballonklovnen Lars Gustav

Prisniveau

Kr. 1.500 - 8.000

Hjemby

Varighed

1 - 3 timer

Profil

Ballonshow med Lars Gustav - professionel underholdning der sætter gang i festen med ballonklovneri og rød næse for fuld udblæsning. Hatte, svær, blomster, katte, papegøgger, svaner - kun fantasien sætter grænsen. Ballonklovneri med Lars Gustav kan kombineres med trylleshow, jongleringsleg og cirkusshow. Kontakt for et godt tilbud til jeres budget. Rød næse - sjov underholdning - også for voksne - kontakt lars Gustav for et tilbud. Professionel underholdning der rykker.

Kære Lars Gustav

Tusind tak for et forrygende show i forbindelse med plantning af et suttetræ i Mou 13/10 2017
Din optræden passede perfekt til vores arrangement.
Alle børn - lige fra dagplejen til de første klasser i skolen - var opslugt af showet og klukkede højlydt af grin. Ballondyrene, som du lavede til børnene efter showet, faldt også i god jord hos alle.

Med venlig hilsen
Claus Okdahl
Formand

Den glade klovn Lars Gustav spreder sjov og ballade og laver ballonfigurer til alle. Han kommer gerne til børnefødselsdag, fest i børnehave/vuggestue, gade - og byfesten osv. Ballonshow kombineres gerne med trylleri, jonglering eller stort cirkusshow.
Ingen fest er for lille - ingen fest er for stor - og er der rigtig mange børn tager han f.eks. ballonklovnen Trunte med.Mange har et bijob som klovn - Lars Gustav lever af det og han har også været med til at uddannne de danske hospitalsklovne.
Lars Gustav laver også store, flotte ballondekorationer både ude og inde - i festlokaler og pladser med heliumballoner i flotte figurere.
Workshop for de voksne, hvor personalegruppen i løbet af en time kan få en sjov oplevelse med at lære at lave figurer. Dette kunne være i forbindelse med personaledage, teambuilding eller kursus - eller ved personalefesten før middagen - så bliver alle udstyret med sjove hatte, blomster papegøgger og sværd.
Få gerne en snak og et tilbud der passer in i jeres event og til jeres budget.
vh Lars Gustav


Tags


Videoklip


Anmeldelser ( | af Ballonklovnen Lars Gustav: 4,4 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Super underholdende

Lars Gustav var det perfekte match til vores sommerfest i børnehaven. Børnene var meget optaget af showet. Der blev grinet og børnene blev meget inddraget. En stor fornøjelse at overvære som forældre/medarrangør. Tak!

Anmeldt af Pernille Sommer Butondo d. 30. august 2023
5
1
5

Super hyggeligt

Lars Gustav var med til at gøre Den gule Fest i Genner til en kæmpesucces. Så hyggeligt han gik rundt på pladsen og drillede børn og voksne, samtidig med at børnene fik lov til at afprøve nogle ting fra hans kuffert.
Vi har fået mange roser, fordi der var så meget for børnene denne dag, så de fik en god og sjov dag fremfor at sidde i vejkanten og vente...og vente..
... og så blev Lars Gustav hele dagen (dog ikke i klovnetøj) til løbet var slut - selvom han havde udtrykt at cykelløb ikke var noget han kendte meget til.
Det var bare en super god oplevelse - kontakter Jer igen når vi får brug for lidt klovneri.

Anmeldt af Anne Marie Andresen d. 7. juli 2022

Kontakt Ballonklovnen Lars Gustav

Kontakt Ballonklovnen Lars Gustav via formularen her, så vil Ballonklovnen Lars Gustav vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.