Ballonklovnen Lars Gustav

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Ballonklovnen Lars Gustav

Prisniveau

Kr. 1.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 3 timer

Profil

Ballonshow med Lars Gustav - professionel underholdning der sætter gang i festen med ballonklovneri og rød næse for fuld udblæsning. Hatte, svær, blomster, katte, papegøgger, svaner - kun fantasien sætter grænsen. Ballonklovneri med Lars Gustav kan kombineres med trylleshow, jongleringsleg og cirkusshow. Kontakt for et godt tilbud til jeres budget. Rød næse - sjov underholdning - også for voksne - kontakt lars Gustav for et tilbud. Professionel underholdning der rykker.

Kære Lars Gustav

Tusind tak for et forrygende show i forbindelse med plantning af et suttetræ i Mou 13/10 2017
Din optræden passede perfekt til vores arrangement.
Alle børn - lige fra dagplejen til de første klasser i skolen - var opslugt af showet og klukkede højlydt af grin. Ballondyrene, som du lavede til børnene efter showet, faldt også i god jord hos alle.

Med venlig hilsen
Claus Okdahl
Formand

Den glade klovn Lars Gustav spreder sjov og ballade og laver ballonfigurer til alle. Han kommer gerne til børnefødselsdag, fest i børnehave/vuggestue, gade - og byfesten osv. Ballonshow kombineres gerne med trylleri, jonglering eller stort cirkusshow.
Ingen fest er for lille - ingen fest er for stor - og er der rigtig mange børn tager han f.eks. ballonklovnen Trunte med.Mange har et bijob som klovn - Lars Gustav lever af det og han har også været med til at uddannne de danske hospitalsklovne.
Lars Gustav laver også store, flotte ballondekorationer både ude og inde - i festlokaler og pladser med heliumballoner i flotte figurere.
Workshop for de voksne, hvor personalegruppen i løbet af en time kan få en sjov oplevelse med at lære at lave figurer. Dette kunne være i forbindelse med personaledage, teambuilding eller kursus - eller ved personalefesten før middagen - så bliver alle udstyret med sjove hatte, blomster papegøgger og sværd.
Få gerne en snak og et tilbud der passer in i jeres event og til jeres budget.
vh Lars Gustav

Tags


Videoklip


Anmeldelser ( | af Ballonklovnen Lars Gustav: 4,5 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser )

5
1
5

Super sjov og underholdende.

Super god optræden. Fik hurtig alle med. Det var mega sjov.

Anmeldt af Erik Rasmussen d. 31. maj 2024
5
1
5

Fantastisk

Det var en rigtig god oplevelse for alle unge som gamle.
Han var velforberedt og meget god til at takle de små børn og de udviklingshæmmede, som var med, så alle blev set og hørt.
Kan kun give ham mine bedste anbefalinger.

Anmeldt af Lone Kjær d. 10. marts 2024

Tags


Kontakt Ballonklovnen Lars Gustav

Kontakt Ballonklovnen Lars Gustav via formularen her, så vil Ballonklovnen Lars Gustav vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.