Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Ballonmesteren Hr. Prik

Prisniveau

Kr. 2.000 - 5.000

Områder

Varighed

afhængig af varighed

Profil

Hr. Prik er en morsom person med en meget livlig fantasi. Som alle, elsker han også ballondyr og han kan lave alle slags ballondyr man kunne tænke sig, i alverdens farver. I vil altid kunne kende ham, da han er iført et skønt prikket suit, som børnene finder lige så sjovt, som hans vel gennemtænkte ballondyr. Hr. Prik garantere en god dag sammen med jer. Der vil blive masser af latter og skør humor fra start til slut, og alle vil selvfølgelig gå hjem med deres ynglings ballondyr.

Læs mere...

Mere om Ballonmesteren Hr. Prik

Dette event er velegnet til alle former for arrangementer og foreninger, private fester og mange andre anledninger. Vi garanterer latter fra start til slut. Tøv ikke med at kontakte os.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Ballonmesteren Hr. Prik: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Tak til Hr. Prik!

Tak til Hr. Prik som kom på besøg til havefest! Han forstod at komme omkring til både børn og voksne. En sød og charmerende Daniel som får den varmeste anbefaling herfra 🙏🏼

Anmeldt af Malene Elmbjerg d. 6. juni 2022

Kontakt Ballonmesteren Hr. Prik

Kontakt Ballonmesteren Hr. Prik via formularen her, så vil Ballonmesteren Hr. Prik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.