Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Jul med Hr. Prik

Prisniveau

Kr. 3.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

Alt fra 30 min. Og opefter

Profil

Hr. Prik elsker julen, så kan han endelig komme ud og glæde alle børn i denne søde tid. Hr. Prik er en morsom person med en meget livlig fantasi. Som alle, elsker han også ballondyr og han kan lave alle slags ballondyr man kunne tænke sig, i alverdens farver. I vil altid kunne kende ham, da han er iført et skønt prikket suit, som børnene finder lige så sjovt, som hans vel gennemtænkte ballondyr. Hr. Prik garantere en god dag sammen med jer.

Læs mere...

Mere om Jul med Hr. Prik

Dette ballonevent er velegnet til alle former for arrangementer og foreninger, private fester, storcentre, børnehaver og mange andre eventmuligheder. Vi garanterer latter fra start til slut. Tøv ikke med at kontakte os.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jul med Hr. Prik: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Han er fabelagtig dygtig. Der var kø hele tiden.

Han var meget populær. Han lavede nogle fantastiske ballondyr.

Anmeldt af Susanne Sandersen Hansen d. 18. september 2022
5
1
5

Tak til Hr. Prik!

Tak til Hr. Prik som kom på besøg til havefest! Han forstod at komme omkring til både børn og voksne. En sød og charmerende Daniel som får den varmeste anbefaling herfra 🙏🏼

Anmeldt af Malene Elmbjerg d. 6. juni 2022

Kontakt Jul med Hr. Prik

Kontakt Jul med Hr. Prik via formularen her, så vil Jul med Hr. Prik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.