Baobab Sisters

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Baobab Sisters

Prisniveau

Kr. 10.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter ønske

Profil

Baobab Sisters er en meget dygtig vokalgruppe bestående af syv unge kvinder. Vores repertoire byder på rytmiske sange fra det sydlige Afrika fremført med glæde og dans!

Musik er et sprog alle forstår! Det oplever vi, hver gang vi holder koncert. Baobab Sisters synger rytmiske sange, der får hjertet til at hoppe af glæde, men også intense sange, der er knyttet til selve vores menneskelighed. Vi kan kombinere en koncert med foredrag: vi fortæller unikke historier fra vores mange rejser og turneer i Sydafrika. Er der tekniske rammer for det, viser vi også gerne sjove, rørende og unikke videoklip fra vores oplevelser.

I medierne hører vi ofte historier om Afrika som kriseramt. Vi hører om fattigdom og elendighed. Vores formål er at videregive det positive billede, vi har fået af det sydlige Afrika, de mange ting vi har lært. Vi plejer at sige: "I Sydafrika kan man starte en fest hvor som helst. På et gadehjørne, på en tankstation, til og med i parlamentet!". Vi ønsker at vise den glæde og dele det fællesskab som er i musikken.

Vi har indspillet en EP med 4 numre og to album. Et af albummerne er med Sydafrikas musicalkomponist Mbongeni Ngema. Vores sidste album "Baobab Sisters" består af 12 sydafrikanske sange indspillet på Bornholm.

Vi holder koncerter på spillesteder, i kirker, på skoler, til private arrangementer o.l. Vi oplever at nå ud til en bred vifte af publikum i alle aldre.
Det er fantastisk at opleve!

Kontakt Baobab Sisters

Kontakt Baobab Sisters via formularen her, så vil Baobab Sisters vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.