Barbara

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Barbara

Prisniveau

Kr. 1.500 - 30.000

Hjemby

Områder

Varighed

efter aftale

Profil

Dans til fester, polterabender, fødselsdage, firmafester, julefrokost, teambuilding og events. Har mange års danse- og undervisningserfaring. Underviser primært Groove dans for voksne og Groove for kvinder. Eller salsa pardans med en anden lærer. KUN KØBENHAVN.

Undervisning i Groove dans: verdens letteste dans med simple trin og bevægelser, så alle kan følge med. Vi danser til dejlig musik af forskellige genrer og sætter gang i dansegulvet. Alle danser for sig, men vi danser sammen til samme rytme og bruger hele rummet. Man danser på sin måde og tilfører sin egen personlighed. Groove er sjov og sætter gang i enhver fest. Jeg laver en playliste der passer til dit event. Der kan også være et tema, fx Latin Groove, Halloween Groove, X-mas Groove, Ladies' Groove, Disco & Funk party. Ellers kan jeg og en anden lærer også komme og undervise jer i salsa pardans og evt. footwork.

Kontakt Barbara

Kontakt Barbara via formularen her, så vil Barbara vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.