Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Barbara

Prisniveau

Kr. 1.500 - 30.000

Hjemby

Områder

Varighed

efter aftale

Profil

Dans til fester, polterabender, fødselsdage, firmafester, teambuilding og events. Har mange års danse- og undervisningserfaring.

Læs mere...

Mere om Barbara

Undervisning i Groove dans: verdens letteste dans med simple trin og bevægelser, så alle kan følge med. Vi danser til dejlig musik af forskellige genrer og sætter gang i dansegulvet. Alle danser for sig, men vi danser sammen til samme rytme og bruger hele rummet. Man danser på sin måde og tilfører sin egen personlighed. Groove er sjov og sætter gang i enhver fest. Jeg laver en playliste der passer til dit event. Der kan også være et tema, fx Latin Groove, Halloween Groove.

Undervisning i salsa / bachata: salsa og bachata er det hotteste, hvis I vil danse latin danse. Det kan foregå som "ladystyling" eller Latin Groove for en gruppe kvinder, eller som partnerdans for en gruppe af blandet køn. Ved partnerdans undervises som regel af 2 instruktører.

Kontakt Barbara

Kontakt Barbara via formularen her, så vil Barbara vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.