Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Festlig folkedans

Prisniveau

Kr. 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

45-60 min - evt. mere efter aftale

Profil

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest og ryste jeres gæster sammen på. Alle kan være med når Desirée, med sin baggrund i folkedans, guider jer gennem dansen med et smil. Michael er en af Danmarks bedste spillemænd. Der bliver grinet, danset, klappet, hujet og trampet! Vi er begge opvokset i folkedansens og -musikkens verden og har undervist i mange år.

Læs mere...

Mere om Festlig folkedans

Folkedans er en fantastisk måde at skabe en god stemning og ryste jeres gæster sammen på til enhver festlig lejlighed. Vi sørger for at alle kan være med – det handler om at have det sjovt for alle! Vi danser en stor variation af de danske danse med live musik hver gang. Vi har stor erfaring indenfor festlig (fælles)folkedans, og vi ved, at det altid skaber smil og glæde at komme ud og danse, fx inden I går til bords.

Vi danser gerne 45 – 60 min. alt afhængig af jeres arrangement og jeres gæster. Vores erfaring siger os, at bedste løsning er at danse i knap en time uden at holde pause for at holde "momentum" og engagementet oppe hos gæsterne. Prisen afhænger af hvor mange I er, og hvor mange musikere vi har med.

Vi underviser gerne i brudevals. Vær dog opmærksom på, at vi underviser i vals, som man dansede det i almuen og ikke ”standarddans”-valsen, som kendes fra fx Vild med Dans.

Desirée er ud af en folkedanserfamilie på Sjælland og har danset siden hun ”kunne gå”. Hun er uddannet danseinstruktør hos Folkedans Danmark og har i mange år undervist både børn og voksne. Desuden har hun vundet Danmarksmesterskab i folkedans og konkurreret i flere år. Hun har udover foreningsundervisning også stor erfaring i at lave fællesdans til private arrangementer, herunder , firmaarrangementer, bryllup, sommerfest i børnehave, sølvbryllup, runde fødselsdage.

Michael spiller violin og er en af Danmarks bedste spillemænd. Han er vokset op med folkemusik i hjemmet med en far, der spillede violin og en mor, der dansede og instruerede i folkedans. Michael er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og blev i 2010 Danmarksmester i folkemusik. I 2014 blev han udnævnt Rigsspillemand. Han turnerer desuden i hele verden med sine folkemusikgrupper Rannok og Fionia Stringband og spiller med i Neighbours and Friends, som huserer i Mariehaven.

A N M E L D E L S E R

"Kære Desirée.

Tusind tak for din og din violinist's ubeskrivelig gode introduktion til folkedansens verden under min fødselsdagsfest i lørdags. Alle - unge som gamle - synes det var et fantastisk indslag og gæsterne blev "rystet" godt og grundigt sammen på denne måde.
Du "styrede" tropperne på en meget charmerende, smilende og overbærende vis og din søde violinist forstod at følge så flot med og spillede skønt.
Genialt at I kom lige efter middagen og inden kaffen, så gæsterne kom op fra stolene og i gang med at danse. Vi havde ikke sagt inden, hvad det var for et indslag, vi havde planlagt. Så da vi bad alle om at rejse sig og følge med ud på gulvet, resulterede det i, at alle, der normalt bestemt IKKE danser, nu alligevel stod der - ja, så tog de også 1 times folkedans med, for det var jo hylende sjovt og underholdende. Og så ... var festen i gang, og vi dansede til langt ud på natten.
Samme aften fik vi megen ros for at have valgt jeres indslag til festen. Og alle de taksigelser vi fik dagen efter afspejlede KUN ros til jer og en lyst til at booke jer til gæsternes egne fester engang.
I var super, og jeg er SÅ glad for, at jeg valgte at booke jer til min 60 års fødselsdagsfest og kan KUN medgive jer de allerbedste anbefalinger. Tak fordi I var med til at gøre festen til den skønne fest, det var.
De bedste hilsener
Susanne "

Anmeldelser ( | af Festlig folkedans: 4,8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Super godt

Det var bare en perfekt oplevelse både for gæsterne og os.
Dejligt at blive rørt på en god måde.

Anmeldt af Dyveke d. 8. december 2019
5
1
5

Sjovt og festligt indslag

Fik alle unge som gamle ud på dansegulvet, satte gang i lattermusklerne og skabte en fantastisk stemning, der varede hele aftenen.

Anmeldt af N. d. 2. december 2019

Kontakt Festlig folkedans

Kontakt Festlig folkedans via formularen her, så vil Festlig folkedans vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.