Festlig folkedans

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Festlig folkedans

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

45-60 min - evt. mere efter aftale

Profil

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest og ryste jeres gæster sammen på. Alle kan være med når Desirée, med sin baggrund i folkedans, guider jer gennem dansen med et smil. Michael er en af Danmarks bedste spillemænd. Der bliver grinet, danset, klappet, hujet og trampet! Vi er begge opvokset i folkedansens og -musikkens verden og har undervist i mange år.

Folkedans er en fantastisk måde at skabe en god stemning og ryste jeres gæster sammen på til enhver festlig lejlighed. Vi sørger for at alle kan være med – det handler om at have det sjovt for alle! Vi danser en stor variation af de danske danse med live musik hver gang. Vi har stor erfaring indenfor festlig (fælles)folkedans, og vi ved, at det altid skaber smil og glæde at komme ud og danse, fx inden I går til bords.

Vi danser gerne 45 – 60 min. alt afhængig af jeres arrangement og jeres gæster. Vores erfaring siger os, at bedste løsning er at danse i knap en time uden at holde pause for at holde "momentum" og engagementet oppe hos gæsterne. Prisen afhænger af hvor mange I er, og hvor mange musikere vi har med.

Vi underviser gerne i brudevals. Vær dog opmærksom på, at vi underviser i vals, som man dansede det i almuen og ikke ”standarddans”-valsen, som kendes fra fx Vild med Dans.

Desirée er ud af en folkedanserfamilie på Sjælland og har danset siden hun ”kunne gå”. Hun er uddannet danseinstruktør hos Folkedans Danmark og har i mange år undervist både børn og voksne. Desuden har hun vundet Danmarksmesterskab i folkedans og konkurreret i flere år. Hun har udover foreningsundervisning også stor erfaring i at lave fællesdans til private arrangementer, herunder , firmaarrangementer, bryllup, sommerfest i børnehave, sølvbryllup, runde fødselsdage.

Michael spiller violin og er en af Danmarks bedste spillemænd. Han er vokset op med folkemusik i hjemmet med en far, der spillede violin og en mor, der dansede og instruerede i folkedans. Michael er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og blev i 2010 Danmarksmester i folkemusik. I 2014 blev han udnævnt Rigsspillemand. Han turnerer desuden i hele verden med sine folkemusikgrupper Rannok og Fionia Stringband og spiller med i Neighbours and Friends, som huserer i Mariehaven.

A N M E L D E L S E R

"Kære Desirée.

Tusind tak for din og din violinist's ubeskrivelig gode introduktion til folkedansens verden under min fødselsdagsfest i lørdags. Alle - unge som gamle - synes det var et fantastisk indslag og gæsterne blev "rystet" godt og grundigt sammen på denne måde.
Du "styrede" tropperne på en meget charmerende, smilende og overbærende vis og din søde violinist forstod at følge så flot med og spillede skønt.
Genialt at I kom lige efter middagen og inden kaffen, så gæsterne kom op fra stolene og i gang med at danse. Vi havde ikke sagt inden, hvad det var for et indslag, vi havde planlagt. Så da vi bad alle om at rejse sig og følge med ud på gulvet, resulterede det i, at alle, der normalt bestemt IKKE danser, nu alligevel stod der - ja, så tog de også 1 times folkedans med, for det var jo hylende sjovt og underholdende. Og så ... var festen i gang, og vi dansede til langt ud på natten.
Samme aften fik vi megen ros for at have valgt jeres indslag til festen. Og alle de taksigelser vi fik dagen efter afspejlede KUN ros til jer og en lyst til at booke jer til gæsternes egne fester engang.
I var super, og jeg er SÅ glad for, at jeg valgte at booke jer til min 60 års fødselsdagsfest og kan KUN medgive jer de allerbedste anbefalinger. Tak fordi I var med til at gøre festen til den skønne fest, det var.
De bedste hilsener
Susanne "

Anmeldelser ( | af Festlig folkedans: 4,9 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk underholdende

De satte gang i aftenen på et tidspunkt, hvor vi havde haft fuld aktivitet på vores afdelingssemniar hele dagen og spist en god middag. Alle grinte, morede sig og havde en skøn time sammen med gode musikere og en dygtig instruktør.

Anmeldt af Kirsten Jønsson d. 7. november 2023
5
1
5

5

Desiree og partner (som jeg ikke har navnet på) forstod at tilpasse dansen til det niveau, forsamlingen mættede.
De var begge rigtig søde og deres setup virkede perfekt.

Anmeldt af Malene Fugl Andersen d. 29. oktober 2023

Kontakt Festlig folkedans

Kontakt Festlig folkedans via formularen her, så vil Festlig folkedans vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.