Festlig folkedans

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Festlig folkedans

Prisniveau

Kr. 4.000

Hjemby

Varighed

45-60 min - evt. mere efter aftale

Profil

Fællesdans til jeres bryllup, polterabend, familiefest, fødselsdag, julefrokost, sommerfest, sølvbryllup er en fantastisk måde at starte jeres fest og ryste jeres gæster sammen på. Alle kan være med når Desirée, med sin baggrund i folkedans, guider jer gennem dansen med et smil. Michael er en af Danmarks bedste spillemænd. Der bliver grinet, danset, klappet, hujet og trampet! Vi er begge opvokset i folkedansens og -musikkens verden og har undervist i mange år.

Folkedans er en fantastisk måde at skabe en god stemning og ryste jeres gæster sammen på til enhver festlig lejlighed. Vi sørger for at alle kan være med – det handler om at have det sjovt for alle! Vi danser en stor variation af de danske danse med live musik hver gang. Vi har stor erfaring indenfor festlig (fælles)folkedans, og vi ved, at det altid skaber smil og glæde at komme ud og danse, fx inden I går til bords.

Vi danser gerne 45 – 60 min. alt afhængig af jeres arrangement og jeres gæster. Vores erfaring siger os, at bedste løsning er at danse i knap en time uden at holde pause for at holde "momentum" og engagementet oppe hos gæsterne. Prisen afhænger af hvor mange I er, og hvor mange musikere vi har med.

Vi underviser gerne i brudevals. Vær dog opmærksom på, at vi underviser i vals, som man dansede det i almuen og ikke ”standarddans”-valsen, som kendes fra fx Vild med Dans.

Desirée er ud af en folkedanserfamilie på Sjælland og har danset siden hun ”kunne gå”. Hun er uddannet danseinstruktør hos Folkedans Danmark og har i mange år undervist både børn og voksne. Desuden har hun vundet Danmarksmesterskab i folkedans og konkurreret i flere år. Hun har udover foreningsundervisning også stor erfaring i at lave fællesdans til private arrangementer, herunder , firmaarrangementer, bryllup, sommerfest i børnehave, sølvbryllup, runde fødselsdage.

Michael spiller violin og er en af Danmarks bedste spillemænd. Han er vokset op med folkemusik i hjemmet med en far, der spillede violin og en mor, der dansede og instruerede i folkedans. Michael er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og blev i 2010 Danmarksmester i folkemusik. I 2014 blev han udnævnt Rigsspillemand. Han turnerer desuden i hele verden med sine folkemusikgrupper Rannok og Fionia Stringband og spiller med i Neighbours and Friends, som huserer i Mariehaven.

A N M E L D E L S E R

"Kære Desirée.

Tusind tak for din og din violinist's ubeskrivelig gode introduktion til folkedansens verden under min fødselsdagsfest i lørdags. Alle - unge som gamle - synes det var et fantastisk indslag og gæsterne blev "rystet" godt og grundigt sammen på denne måde.
Du "styrede" tropperne på en meget charmerende, smilende og overbærende vis og din søde violinist forstod at følge så flot med og spillede skønt.
Genialt at I kom lige efter middagen og inden kaffen, så gæsterne kom op fra stolene og i gang med at danse. Vi havde ikke sagt inden, hvad det var for et indslag, vi havde planlagt. Så da vi bad alle om at rejse sig og følge med ud på gulvet, resulterede det i, at alle, der normalt bestemt IKKE danser, nu alligevel stod der - ja, så tog de også 1 times folkedans med, for det var jo hylende sjovt og underholdende. Og så ... var festen i gang, og vi dansede til langt ud på natten.
Samme aften fik vi megen ros for at have valgt jeres indslag til festen. Og alle de taksigelser vi fik dagen efter afspejlede KUN ros til jer og en lyst til at booke jer til gæsternes egne fester engang.
I var super, og jeg er SÅ glad for, at jeg valgte at booke jer til min 60 års fødselsdagsfest og kan KUN medgive jer de allerbedste anbefalinger. Tak fordi I var med til at gøre festen til den skønne fest, det var.
De bedste hilsener
Susanne "

Anmeldelser ( | af Festlig folkedans: 4,9 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Sjov for alle aldre

Jeg havde booket Desiree og Michael til min 70 års fødselsdag, med forespørgsel til dans fra 2 til 80 år og med mange singler.
Dansen levede helt op til mine forventninger og mere til. Der blev danset, grinet, klappet, pustet og svedt. Både børn og voksne var aktive godt instrueret af Diseree og med Michaels violin musik til. Og mit yngste barnebarn på 5 år var tryllebundet af Desiree.
Jeg har efterfølgende fået mange roser for arrangementet, og dem sender jeg jeres vej!!!! Mange tak

Anmeldt af Anne Lis Lund Hansen d. 20. februar 2023
5
1
5

Perfekt, hele vejen igennem.

Sjov oplevelse, hvor alle gæsterne kunne følge med og morede sig hele vejen igennem. Rigtig godt planlagt med kort og klar instruktion, derefter dans. Gæsterne ytrede, at det var positivt, at der blev præsenteret flere forskellige danse.
Festlig folkedans var veloplagt, smilende og havde tydeligt masser af erfaring i at instruere. Ligeledes var de meget opmærksom på, når der var brug for en kort pause. Kan bestemt anbefales til andre som underholdning til fest.

Anmeldt af Dorthe Vinther d. 15. august 2022

Kontakt Festlig folkedans

Kontakt Festlig folkedans via formularen her, så vil Festlig folkedans vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.