BEATbussen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

BEATbussen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 16.000

Hjemby

Varighed

1 time

Profil

BEATbussen tilbyder STOMP-underholdning til dit næste arrangement. Det er sjov og aktiv musikunderholdning, hvor alle kan være med. Der er fokus på samarbejde og den gode fællesoplevelse. Selskabet udgør et fælles STOMP-band med spande, tønder, fælge, koste, stokke, cups, plasticflasker, shakere, trommer, piano og mikrofonsang. BEATbussen instruerer og medbringer alt, hvad der skal bruges. Det slutter med, at selskabet sammen stomper et kendt musikhit.

BEATbussen tilpasser workshoppen til dit arrangement og dine ønsker. Det egner sig både til små og store arrangementer - der kan laves workshop med op til 500 deltagere. Det kan bruges i alle mulige forskellige sammenhænge: firma, teambuilding, privat fest, uddannelsesinstitution, skole, forening, osv.. En almindelig workshop passer med en time - det kan være længere eller kortere efter behov. Alle kan være med og der er også udfordringer til de øvede. BEATbussen leverer mange forskellige former for workshops: almindelig workshop (varighed 1 time), heldagsarrangementer, kursus, personlig workshop med indlagt rap/sang om hovedpersonen (konfirmation, fødselsdag, bryllup, osv.), store events, mm.
BEATbussen tilbyder professionel musikunderholdning og udbydes af Per Østergård Mortensen, som har megen erfaring i STOMP-workshops med mere en 400 events bag sig. Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Videoklip


Anmeldelser ( | af BEATbussen: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt underholdning til min søns konfirmation

Jeg bestilte Per til min søns konfirmation. Det var et helt perfekt underholdning, hvor alle gæster kunne være med.
Per havde lavet et lille rap til begge konfirmander.
Det virkede mega godt.
Vil bestemt prøve det igen.
Alle var glade for det.. vi var 65 personer.

Anmeldt af Rasmus Kristensen d. 9. august 2023
5
1
5

Kan klart anbefales til alle sociale arrangementer - små som store grupper

Jeg har haft fornøjelsen af stomp med Per ad 2 omgange.
Den ene gang med 60 personer og den anden gang med 150 personer!
I begge tilfælde formåede Per at få alle med, på det niveau de nu kunne være med til. Alt fra om man kunne feje med en kost, til at man kunne spille et instrument og alt derimellem.
Men inden musikken begyndte at svinge, skulle der selvfølgelig varmes op. Der var forskellige fællesøvelser og rytme øvelser, og der kom mange smil på læberne. Per formåede hele tiden at få folk til at holde fokus og på pædagogisk vis få alle med.
Hele seancen endte ud i et fedt musik nummer, hvor alle bidrog med en eller anden form for rytme, et instrument eller sang.
Stomp med Per kan klart anbefales til alle former for teambuilding, socialt samvær eller bare sjov og ballade, i alt fra den helt lille gruppe til den store flok på mere end 100 og hans entusiasme og engagement smitter af, så alle har lyst til at deltage.

Anmeldt af Gitte d. 3. august 2023

Kontakt BEATbussen

Kontakt BEATbussen via formularen her, så vil BEATbussen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.