Benjamin Barfod

Benjamin Barfod

Prisniveau

Kr. 3.000 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

30-90 min.

Profil

Benjamin Barfod er musikeren, du skal hyre, hvis du vil have noget ganske særligt!
Han har spillet for Kongehuset, han har optrådt på tv, og han spillet med et hav af andre musikere, bl.a. Pierre Dørge, Palle Mikkelborg og Bjarke Falgren...

Trods sin unge alder – Benjamin er født i 1989 – har han allerede opnået stor international anerkendelse for sit helt unikke spil på hang, trommen, som han trakterer med ekstremt mange nuancer. Han har lært at spille via studier i Italien, Schweiz, Indien og Afrika – og det har givet ham adgang til koncerter i flere lande. Også herhjemme, hvor Benjamin har optrådt i bl.a. Roskilde, Københavns og Odense Domkirker, solo eller med sin gruppe Musique des Etoiles (”Stjernernes klang”).

Benjamin er særdeles alsidig og bliver også hyret til teaterforestillinger, performance, kirkekoncerter, yoga, meditation og mindfullness, ja, der er faktisk ingen grænser for hans virke. Teatergruppen Aspendos, kirketrioen Zafr og multikunstgruppen ”Complex Affaire” med rapperen ATC og grafitti-kunstneren CMP ONE er blot nogle af dem, der har nydt godt af Benjamins evner – der ud over hang også omfatter et væld af andre særegne instrumenter, gubal, sansula, kalimba, tabla og waterphone for blot at nævne nogle stykker.

Benjamins indfølte og elegante spil sætter en særlig ånd – en sakral stemning!

Den har han bl.a. vist i TV2-programmet Danmark har Talent, ligesom han senest også har gjort det i Spoken Word-projekter med bl.a. skuespilleren Jens Andersen. Gennem årene har han også skabt flere særegne musikvideoer med dansere, gøglere, billed- og performancekunstnere.

Men ikke flere ord! – hør, se og oplev ham nu selv her på siden...

Kontakt Benjamin Barfod

Kontakt Benjamin Barfod via formularen her, så vil Benjamin Barfod vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.