Benjamin Jeppesen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

Benjamin Jeppesen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

20-30.min

Profil

Benjamin Jeppesen er et af de nye skud på den danske comedy scene. På trods af hans forholdsvis korte karriere i en relativ høj alder, så formår han alligevel at fange publikum med hans lune jokes, om han finurlige hverdag og de udfordringer der følger med. Der er garanti for et godt grin, om man så er ung eller gammel. Kort sagt.. Benjamin er sjov.

Benjamin har allerede formået at optræde som opvarmer til Phillip Devantiers turné “en rigtig mand”, samt opvarmet for Linda p’s testshow i Odense.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Benjamin Jeppesen: 4,3 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Sjov og meget nærværende

Indslag på vores temadag på jobbet. Der er efterfølgende kommet mange kommentarer om, at han er god, sjov og hans indslag er noget vi alle kan sætte os ind i.

Anmeldt af Gertrud Christiansen d. 18. september 2021
5
1
5

Super optræden

Benjamins optræden var et sjovt indslag til vores barnebarns konfirmation, og det faldt i god jord. Folk morede sig vældigt, og han fik også et rungende bifald. Vi var 48 personer, og Benjamin formåede at gøre det til en lidt intim oplevelse og tak for det 👍👍👍

Anmeldt af Anne Ovesen d. 20. september 2020

Kontakt Benjamin Jeppesen

Kontakt Benjamin Jeppesen via formularen her, så vil Benjamin Jeppesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.