Mads Voigt Hingelberg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 dage

Mads Voigt Hingelberg

Prisniveau

Kr. 14.000 - 17.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time + 15 min til spørgsmål

Profil

Hvordan vil den teknologi vi omgiver os med, skabe fremtiden ? Internet of Things, BigData, Cloud Computing, Kunstig Intelligens og syntetisk biologi kræver en forklaring. Book mig og få et foredrag i øjenhøjde og om innovation og videnskab i et kulørt og humoristisk billedsprog. Der er flere at vælge imellem.

FOREDRAG OM ENGROS- OG DETAILVIRKSOMHEDERS DIGITALISERING
Hvordan klarer engros- og detailhandlen sig i dag? Hvordan skal handelsbranchen møde morgendagen, hvor produkter er digitale og krav til pris, kvalitet og service er skyhøje, i særlig grad hos de unge forbrugere.

FREMTIDENS FORSIKRING ER VARIABEL OG MOBIL
Hvorfor skal jeg betale for noget, jeg ikke får noget for? Hvorfor får jeg ingen erstatning når skaden er sket? Jeg forstår ikke forsikringsbetingelserne.... Det er nogle af de udfordringer som unge mennesker har i dag med forsikring. Hvordan skaber man moderne og relevante produkter til superkritiske og illoyale unge forbrugere som vil have valuta for pengene? Få svaret i foredraget.

INTRODUKTION TIL BITCOIN OG CRYPTOCURRENCY
Den globale økonomi er i stykker, eller ”broken” som man siger på engelsk. Der findes fire gange så mange guldobligationer som der er fysisk guld i bankernes kældre og den indre og ydre værdi af aktier har efterhånden ingen relation – det samme gør sig gældende for f.eks. amerikanske statsobligationer. Transparens er medicinen som skal føre os gennem den næste økonomiske reformation og navnet på medikamentet er ”blockchain”.

FORMIDLINGS- OG PRÆSENTATIONSTEKNIK FOR ANALYTIKERE
Du har brugt mange timer på research af et emne. Detaljerne summer i din bevidsthed og nu skal konklusionerne føres ned i en PowerPoint og præsenteres for direktionen. Kommunikationsudfordringer rammer os alle, men i særlig grad researchere og analytikere. Hvor mange detaljer skal jeg have med? Hvad er den røde tråd i de mange fragmenter af fakta og delkonklusioner? I foredraget får du gode råd omkring struktur og præsentationsteknik i forhold til informationstunge emner.

FREMTIDENS IT DRIFTSKOMPETENCER|OPGAVER
Selv om man arbejder med IT til dagligt og måske synes at man er med på den nyeste tekniske udvikling, så er det ikke altid nok for at være på forkant med udviklingen. Med dette foredrag får du en indsigt i hvad der kræves at den fremtidige IT medarbejder, hvilke kompetencer der kræves og hvilke teknologier der kommer om det næste hjørne.

BIG DATA FOR PROFESSIONELLE
Hvordan arbejder man med Big Data, professionelt? Hvilke værktøjer, metoder og udfordringer ligger lige om hjørnet. Er Big Data den bedste løsning på dine udfordringer, eller trykker skoen et andet sted? I dette foredrag får du en gennemgang af de toneangivende værktøjer til Big Data.

INTERNET OF THINGS MEDICIN & SUNDHED MED BIG DATA
Vi bliver ældre og ældre, og et tveægget sværd kløver verdens befolkning i to. Dem som har penge og som kan få et langt, langt liv, og dem som ingen penge har og som må tage til takke med resterne fra de riges bord samt de offentlige ydelser. Kommercialiseringen af den medicinske forskning sker på markedsvilkår som rammer os forklædt som smarte gadgets og gentests. Det er tid til at tage stilling til, hvad Internet-of-things og medicin bør have tilfælles.

BIGDATA I DETAIL OG RETAIL CASES OG VÆRKTØJER
Som SMV er man konstant under et stort pres fra større konkurrenter der bruger deres egne og andres data i den skånselsløs konkurrence som det frie marked byder. At kunne mobilisere sine egne data er et ”must” og i dette foredrag får du en introduktion til, hvor let det er at komme i gang.

A BRIEF HISTORY OF DANISH INNOVATION AND CURRENT TRENDS (For non-Danish people)
Denmark is renowned for the country’s ability to drive new innovation and create products of high quality to global markets. But what makes this small country in Scandinavia so special that they can do this over and over again. “The Danish way” what is it all about? In this talk we explore a window into Danish culture and get the insiders-tips to successful product development.

OVERBLIK OVER KUNSTIG INTELLIGENS MULIGHEDER FOR DIG
Kunstig intelligens er fremtidens digitale hjælpende hånd, når data skal bearbejdes til viden og forudsigelser om økonomi og politik. ”Intelligens” er et stort ord, og i foredraget får du et billede af, hvad kunstig intelligens, egentligt er -og ikke er.

FREMTIDEN OM 30-50 ÅR ET KIG I KRYSTALKUGLEN (Velegnet som underholdningdforedrag)
Den klare krystalkugle hvisker stille om dét som kommer og i bakspejlet er vores fejltagelser klare som luften en juli-dag efter sommerregn. I dette foredrag tegner vi linjer tilbage i tiden og vender os om og ser hvor de veje vi betræder, bringer os hen. Det

BIG DATA I FINANSSEKTOREN - FREMTIDSPERSPEKTIVER
I dette foredrag kigger vi på de nye teknologiske trends med udgangspunkt i relationerne til det menneskelige instinkt og hvorledes udveksling af værdi bevæger sig længere væk fra penge i den klassiske forstand. I biologien er repetition en fundamental grundregel, hvorfor skulle økonomi- og teknologiske platforme være anderledes?

Kontakt Mads Voigt Hingelberg

Kontakt Mads Voigt Hingelberg via formularen her, så vil Mads Voigt Hingelberg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.