Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 timer

Hypnotiseret - Kim Oechsle

Prisniveau

Kr. 4.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

60-90 min

Profil

Hypnotiseret - Kim Oechsle tilbyder foredraget "Hypnose - seriøst?" som er et foredrag med høj publikumsinddragelse. Publikum bliver hypnotiseret undervejs og får spændende nyt om hvad hypnose er og hvad hypnose kan bruges til - lige fra smertebehandling, stress og angst til målstyring og præstation. Formålet er også at aflive de sejlivede myter om at hypnose er tab af kontrol. Foredraget er en introduktion til selvhypnose som kan anvendes til at styre mod egne mål og skabe forandring.

Læs mere...

Mere om Hypnotiseret - Kim Oechsle

Hypnose har eksisteret ligeså længe som menneskeheden men har været kendt under navnet hypnose i 150 år. Der er mange fordomme om hypnose, men samtidig er hypnose den eneste terapiform der også kan bruges til underholdning! Derfor kan brug hypnose stadigvæk vække debat. Den mest sejlivede fordom er at hypnose er lig med tab af kontrol, hvor det modsatte faktisk er tilfældet! Mange problemer er i virkeligheden en form for negativ selvhypnose - og hypnoterapeutens arbejde består i at "afhypnotisere" klienten, så klienten igen får kontrollen tilbage. Desuden er hypnose altid selvhypnose.

I foredraget "Hypnose - seriøst?" ser hypnotisør og hypnoterapeut Kim Oechsle på hvad hypnose er - og hvad hypnose ikke er. Hypnose bliver taget seriøst - men samtidig er det et underholdende og medrivende foredrag, for der er demonstrationer af hypnose undervejs. Publikum bliver hypnotiseret undervejs, og bliver klogere på hvad der gør én god til at komme i hypnose. Dermed fungerer foredraget som en introduktion til selvhypnose. Med selvhypnose kan man blive klogere på sig selv, sætte nogle mål og ikke mindst mentalt styre mod dem.
Foredraget kommer også ind på, hvad hypnose kan bruges til. Foredraget kan vinkles efter konteksten. Hypnose anvendes i dag i et utal af sammenhænge.
Hypnose anvendes som terapi ved angst, stress og fobier. Hypnoterapi er velegnet som hjælp til søvnbesvær og selvværdsproblemer men også noget så konkret som fysiske smerter og at ændre dårlige vaner.
Desuden anvendes hypnose i form af hypnoterapi, selvhypnose og NLP af erhvervsfolk, sportsfolk og af folk i underholdningsbranchen til at fremme præstation, øge motivation og fjerne usikkerhed.

Prisen for foredraget varierer alt efter sammenhængen: foreninger eller mindre selskaber bliver tilbudt en lavere pris end store virksomheder ;-)

Kontakt Hypnotiseret - Kim Oechsle

Kontakt Hypnotiseret - Kim Oechsle via formularen her, så vil Hypnotiseret - Kim Oechsle vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.