Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 timer

Hypnotiseret.dk - Kim Oechsle

Prisniveau

Kr. 4.500 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

60-90 min

Profil

Hypnotiseret - Kim Oechsle tilbyder flere foredrag om stress, angst, selvværd og smerter og hvordan mentaltræning, visualisering, selvhypnose og hypnoterapi kan hjælpe.
Der er demonstration af hypnose og hvordan det virker. De sejlivede hypnosemyter aflives. Der er evidens for at hypnose forbedrer terapi. Alle foredrag har tips som kan anvendes med det samme og Kim scorer generelt højt på evalueringer: "lærte du noget nyt", "noget du kunne bruge" og "vil du anbefale foredraget til andre"

Læs mere...

Mere om Hypnotiseret.dk - Kim Oechsle

Hypnotiseret - Kim Oechsle tilbyder flere forskellige foredrag om stress, angst, selvværd og smerter.

Foredraget "Aktiv Stressreduktion med ReSTEAM" starter med at forklare stress ud fra en biologisk vinkel. Vores nervesystem belastes af stressorer som om vi er på flugt eller i kamp. Vores fighter-vilje får os til at ignorere symptomerne på at nervesystemet har kørt med alt for stor belastning i alt for lang tid. Stresstilstanden kan forebygges eller fjernes med aktiv stressreduktion. Kroppens har heldigvis en anti-stressmekanisme, afslapningsresponsen. Nervesystemet reguleres direkte med kropsbaserede teknikker som fx åndedrætsøvelser. Tanker, følelser og sansning fra kroppen adskilles og bliver håndterbare. Mindfulness giver kompetencer i observation og tilstedeværelse. Mentaltræning og visualisering med selvhypnose ændrer de automatiske mønstre og nye strategier kan trænes. ReSTEAM er en metode til aktiv stressreduktion og bedre trivsel, der anvender disse principper. Hypnose bruges som demonstration undervejs og der afsluttes med en behagelig og afstressende fælles hypnose for hele publikum.

Foredraget "Træn dit selvværd". Der er stor forskel på den psykologiske definition af selvværd og følelsen af lavt selvværd. Lavt selvværd opstår ofte som følge af sammenligninger med andres evner, udseende, økonomi og muligheder, men i sidste ende er selvværdet uafhængigt af dette. Men netop fordi selvværdet er en følelse kan den ændres. Selvværdet er ikke en fast eller uforanderlig størrelse, selvom den føles sådan. Selvværdet kan ændres med blandt andet mindful observation af ens egen tilstand og adskillelse af af tanker fra følelser og kroppens sanser. Mentaltræning og visualisering med selvhypnose gør det muligt med træning at ændre de tidligere automatiske tankemønstre. Hypnoterapi kan desuden supplere, bla med metoder til ændring af følelsen af "selvet". Foredraget indeholder demonstrationer af hypnose og en fælles hypnose for hele publikum.

Foredraget "Smertereduktion med hypnose" forklarer den videnskabelige baggrund for at det overhovedet er muligt at ændre på smerter med hypnose. Operationer kan gennemføres med hypnose som bedøvelse. Kroniske smerter kan reduceres med hypnose. Selvhypnose kan læres og gøre det muligt at dæmpe eller fjerne smerter. Baggrunden er smerte-matricen i hjernen, hvor forskellige dele af hjernen alle er i spil når nervesignaler skal fortolkes. Resultatet kan være oplevelse af smerte, men det afhænger af hjernens erfaringer og aktuelle tilstand. Der er mange forsøg og stor videnskabelig evidens for smertereduktion med hypnose.
Under foredraget vises flere demonstration af hypnose. Hvis der er enkelte blandt publikum der vil afprøve smertereduktion vil der også være mulighed for det.

I foredraget "Hypnose - seriøst?" ser jeg på hvad hypnose er - og hvad hypnose ikke er. Hypnose bliver taget seriøst - men samtidig er det et underholdende og medrivende foredrag, for der er demonstrationer af hypnose undervejs der minder om showhypnose. Publikum bliver hypnotiseret og bliver klogere på hvad der gør én god til at komme i hypnose. Dermed fungerer foredraget som en introduktion til selvhypnose. Selvhypnose sætter for alvor strøm på mentaltræning og visualisering. Med selvhypnose kan man sætte nogle mål, træne dem og mentalt styre sine tanker, følelser og adfærd mod dem.
Foredraget kommer også ind på, hvad hypnose generelt bruges til. Foredraget kan vinkles efter konteksten. Hypnose anvendes i dag i et utal af sammenhænge.
Hypnose anvendes som terapi ved angst, stress og fobier. Hypnoterapi er velegnet som hjælp til søvnbesvær og selvværdsproblemer men også noget så konkret som fysiske smerter og at ændre dårlige vaner.
Desuden anvendes hypnose i form af hypnoterapi, selvhypnose og NLP af erhvervsfolk, sportsfolk og af folk i underholdningsbranchen til at fremme præstation, øge motivation og fjerne usikkerhed.

Kim Oechsle arbejder i sin hypnoterapeutiske klinik med bla stress, angst, fobier, søvnbesvær, smerter, selvværds- og vaneændringer.

Prisen afhænger af sted og antal deltagere. Kontakt mig og hør nærmere om et eller flere af foredragene.

Kontakt Hypnotiseret.dk - Kim Oechsle

Kontakt Hypnotiseret.dk - Kim Oechsle via formularen her, så vil Hypnotiseret.dk - Kim Oechsle vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.