Birgitte Damgaard

Birgitte Damgaard

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 1/2 time

Profil

Jeg arbejder i krydsfeltet mellem kunst og erhvervsliv. I samarbejde med dig, gennem foredrag og rådgivning, giver jeg mit bud på, hvordan forskellige kunstarter kan spille en større rolle i at inspirere og udvide det kreative potentiale i din virksomhed eller institution. Derudover holder jeg foredrag om min far Aage Damgaards liv og forhold til kunsten.

TIL VIRKSOMHEDER

Hvordan kan kunst og erhvervslivet ”befrugte” hinanden i dag og i fremtiden?
Rigtig mange virksomheder og organisationer bruger kunsten i deres virksomheder i dag. Oftest er kunsten en adskilt del af virksomhedens strategi, og bliver brugt ved specielle lejligheder. Kunsten kan så meget andet, bl.a. kan den styrke det kreative potentiale, øge medarbejdertilfredshed og alt det, man ikke kan forudsige. For kunst skaber grobund for det uventede og skæve, det indlysende, taler til vores tavse viden og sanser.

Afsættet for foredraget er min egen familiehistorie, som datter af skjortefabrikant Aage Damgaard, senere grundlægger af restaurantkæden A Hereford Beefstouw, der i 1950erne og 60erne revolutionerede både dansk industrihistorie og dansk kunsthistorie. Det gjorde han ved at lade de to brancher mødes på Skjortefabrikken Angli, hvor kunstnere og kunsten blev integreret som en helt central brik i ledelsesprofilen. Allerede dengang indså Aage Damgaard at kunsten havde et stort formativt potentiale og af samme årsag skulle den være hver mands eje!

Jeg giver mit bud på, hvordan kunst og erhvervsliv kan inspirere og bruge hinanden, således at kunsten bliver en integreret del af en virksomheds eller organisations ledelsesstrategi.

Kontakt Birgitte Damgaard

Kontakt Birgitte Damgaard via formularen her, så vil Birgitte Damgaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.