Bjarne Jensen

Prisniveau

Kr. 3.000

Hjemby

Varighed

1 + time

Profil

Jeg har i mange år undervist unge mennesker, på Thorvaldsens Museum, som søgte Amademiet og vil gerne fortælle og vise hvordan man lærte at tegne i guldalderen. Jeg vil bruge mest mest tid på teknikkerne bag portræt og croquis. Både begyndere og øvede kan have glæde af dette.

Lige meget hvilket motiv du vil tegne er teknikken næsten den samme. Jeg vil lægge vægt på at lære dig hvordan man tegner portrætter. Det er måske det sværeste men også det som de fleste får glæde af.
Der er ingen genvej til at lære tegne og ingen bøger eller god undervisning der kan bringe dig frem til målet hvis du ikke selv bruger meget tid til at øve dig
Alle kan lære at tegne og alle kan lære at tegne bedre.
Du lærer at sidde rigtigt når du tegner - placere motivet på papiret - se på motivet - få de korrekte indbyrdes mål ned på papiret - perspektiv - menneskets proportioner - portrættegning - lægge skygger - slagskygger -skravering og lavering og meget andet.
Formålet her er at hjælpe dig til du allerede efter vores møde har fået forståelsen af hvordan du skal gribe tegning an så du kan arbejde selvstændig og bevarer lysten til at tegne.

Jeg har selv modtaget kvalificeret tegneundervisning fra jeg var 12 år og har senere været elev af Askov Jensen.
Jeg har før tegnet portrætter i Paris og har i mange år undervist unge mennesker, som søgte Akademiet, i klassisk tegning, på Thorvaldsens Museum
Har du lyst til det er det en god ide at tage tegneblok blyant og viskelæder med
Pædagogikken lader jeg dem om som har forstand på de dele. Jeg bruger i stedet tiden til at lære dig at tegne.

Kontakt Bjarne Jensen

Kontakt Bjarne Jensen via formularen her, så vil Bjarne Jensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.