Bjarne Jensen 1

Prisniveau

Kr. 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 time +

Profil

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt liv med
Diagnosen hjertesvigt, efter 2 blodpropper i hjertet.

Læs mere...

Mere om Bjarne Jensen 1

Jeg er født i 46 og har konditionstrænet systematisk fra jeg var ca. 15 år, løbet konkurrencer til jeg var ca. 30 år og havde dengang en iltoptagelse der lå på ca. 5,3 liter. Efter jeg stoppede med at løbe konkurrencer har jeg dagligt løbet ture. Derfor kom det bag på mig at jeg sidste år fik en blodprop i hjertet og en hjernen i november måned og senere en blodprop mere i hjertet.
Det jeg vil fortælle om her, er hvordan jeg forløbeligt er kommet igennem det forløb så jeg nu har det godt, med en fantastisk hjælp fra lægerne på Hillerød sygehus og det genoptrænings program jeg selv har lavet med mine erfaringer fra de mange år jeg har trænet løb. Jeg sender min træning med på fil. Det er den træning m. m. og så det psykiske aspekt jeg vil tale om. I det hele taget om struktur på genoptræning og undgå skader m.m.

Har nogen lyst og vejret er til det kan vi gerne gå en tur hvor vi måler arbejdspuls og taler om et fornuftigt leje for pulsen ved en spadseretur

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Mine erfaringer vil jeg gerne give videre. Jeg har ført en træningsdagbog fra jan i år og til i dag. Jeg er ikke læge, ernæringsekspert eller lign. Men mener alligevel at jeg kan bidrage med træningsråd, kostråd m.m. og sund fornuft med de ting som har hjulpet mig.
Lidt om mig:
Jeg har modtaget kvalificeret undervisning i klassisk tegning fra jeg var tolv år og senere blev jeg elev af Askov Jensen. Har tegnet portrætter i Paris og i mange år undervist i klassisk tegning på Thorvaldsens Museum unge mennesker som søgte akademiet.

Som ung arbejdede jeg en del år på Grønland og i stedet fra at rejse til Danmark om vinteren tog jeg hyre på Færøske trawlere

Jeg har altid rejst rigtigt meget, bla. a. har jeg for år tilbage gået Caminoen 3 gange og det er nok noget af det bedste jeg har brugt min tid på.

2 gange fra Saint-Jean-Pied-de-Port over Pyrenæerne til Santiago de Compostela den tur er ca. 850 km. En gang fra Somfort uden om Pyrenæerne, den tur er ca. 100 km lettere.

Da jeg og sikkert også nogle af deltagerne er i risikogruppen forventer jeg at alle følger myndighedernes anvisninger. Er det muligt holder jeg gerne foredraget udendørs. Er det indendørs vil jeg bede deltagerne have mundbind med.

Kontakt Bjarne Jensen 1

Kontakt Bjarne Jensen 1 via formularen her, så vil Bjarne Jensen 1 vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.