Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Gumbo Ya-Ya!

Prisniveau

Kr. 12.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x45, 2x60

Profil

Dr. john, Jazz Five eller SP, Just, Frost?

Gumbo Ya-Ya! er et orkester som spiller de bedste blues- og shufflenumre fra blues og jazz musikkens hovedstad, New Orleans. På et grundlag af en solid rytmesektion og med blæsere på toppen, leverer vi en oplevelse som er en fest på både scene og dansegulv!

Læs mere...

Mere om Gumbo Ya-Ya!

Gumbo Ya-Ya betyder direkte oversat fra New Orleans slang ordbogen; ” everybody talking all at once; i.e., at a loud party.”
- Og fest skal der nok blive, når seksteten spiller op til et rigtig mardi gras!
I rytmegruppen ligger Philip Akrofi og Aske Bendixen det bundsolide groove og dette krydres med Emil Daugaards karakteristiske ’Dr. John’ licks. I blæsergruppen opleves to af Aarhus helt store unge talenter, Laurids Vest på Tenor Sax og Jonathan Meyer på Trombone. Sidst men ikke mindst, Angelo Bannister på en stærk og unik vokal, der vil guide dig igennem historierne og fortællingerne fra ”The Big Easy”.
Så hvis du er til fejende og svingene New Orleans rytmer, yderst dansable second line beats og gyngene shuffle, alt dette toppet med masser af fed blæs – så må du ikke snyde dig selv for denne musikalske oplevelse!

Kontakt Gumbo Ya-Ya!

Kontakt Gumbo Ya-Ya! via formularen her, så vil Gumbo Ya-Ya! vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.