Bryllup i hjertet

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Bryllup i hjertet

Prisniveau

Kr. 2.000 - 3.000

Hjemby

Områder

Varighed

90-120 minutter

Profil

Et sjovt og engagerende foredrag om kærlighed, parforhold og sex samt en hjerte-ceremoni, der leveres med humor, glimt i øjet samt sjove øvelser for alle.

Perfekt til polterabender, men kan også holdes for en speciel person der skal huskes på at det er vigtigt også at elske sig selv.

Kan også afholdes uden ceremonien, hvis der ikke er en "hovedperson".

Arrangementet består af et foredrag og en ceremoni, der leveres med humor, glimt i øjet samt sjove øvelser for alle. Der er dog et underliggende seriøst tema med opskriften på et langt og lykkeligt ægteskab. Det er ikke kun æresgæsten der får noget ud af det. Alle deltagerne vil kunne tage hjem med ny viden og inspiration.

På brudens aften, afholdes arrangementet af en mandlig sexolog og omvendt på gommens. Nogle gange deltager der både en kvindelig og en mandlig sexolog.

Vi er opmærksomme på at dagen skal være festlig, og at der højst sandsynligt bliver indtaget alkohol. Så vi gør alt hvad vi kan for at holde stemningen livlig og engagerende. Desuden er vi meget opmærksomme på at være positive omkring parforhold, det forestående bryllup og øvrige budskaber. Æresgæsten vil se dette som noget positivt (og ikke som om der er noget galt).

Programmet:

Opvarmning og indledning
Vi fortæller kort om os selv og hvad en sexolog laver (vi tænker ikke kun på sex!), og vi varmer måske op med lidt ”shaking” eller dans.
Kærlighedens 5 sprog
Ved at være bevidst om sit eget og sin partners kærlighedssprog, vil man lettere kunne give og modtage kærlighed på den ”rigtige” måde.
Kerneværdier
Vi finder hovedpersonens tre vigtigste kerneværdier som bruges senere i ceremonien.

Herefter fortsætter vi med to eller tre af nedenstående overskrifter:

Parforholdets tre faser
Vi ser på de forskellige faser i et parforhold: Forelskelse, magtkamp og ubetinget kærlighed.
Lykken er lunefuld – og den er dit eget ansvar
Ultimativt er der kun én person der har ansvaret for netop din lykke. Dig selv! Med forståelse for hvorfor det er så vigtigt at kunne fylde sine egen kærlighedsbeholder op, vil du være endnu mere klar til at hengive dig til et andet menneske.
Forskellen på mænd og kvinder
Mænd og kvinder er ikke ens. Det ved de fleste. Men hvad er de største og vigtigste forskelle der er gode at kende?
God kommunikation
At kunne tale sammen, åbent og ærlig, uden at såre den anden, er en af nøglerne til et godt parforhold. Men hvordan gør man det bedst?
Selvværd og selvtillid
Et godt selvværd er den bedste opskrift på et godt liv. Ikke kun i parforholdet, men i alle sammenhænge. Ved at hvile godt i sig selv vil du langt nemmere kunne håndtere andre mennesker – også dem der normalt pisser dig af..
Skyggesider
Vi har dem alle sammen. Sider af os selv som vi helst ikke vil forholde os til. Men ved at lukke dem ud i lyset og give sig selv lov til også at være en egoistisk skiderik eller en højtråbende idiot en gang i mellem, bliver vi til et mere helt menneske. Vi ejer vores eget shit – og står ved det!
Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte
De færreste ved at vi ubevidst tiltrækkes af personer med kvaliteter vi vil beundre, og krænkende sider som vi vil hade. Men i netop den indsigt ligger nøglen til at man som par sammen kan udvikle sig til at blive meget hele og lykkelige mennesker.
Pandoras æske
I får mulighed for at stille spørgsmål som sex, kærlighed og parforhold anonymt.
SEX!
Vi snakker sex, stillinger, hvad kan mænd og kvinder godt lide, forskellige former for sex – Fra missionæren til spanking.

(Hvilke af de valgfrie emner / overskrifter vi tager fat på, aftales forinden. I er også velkomne til at komme med andre forslag.)

Afslutning – Vielse med sig selv
I lidt samme stil som selve vielsen, holder vi en ceremoni hvor bruden eller gommen lover sig selv at passe godt på sig selv, og altid være sig selv tro.

Efter en masse skålen og overdreven brug af konfetti afsluttes arrangementet.
Certifikat på sig selv
Vi udfylder og fremsender et digitalt certifikat på bruden / gommen, hvorpå der står lidt om personens kerneværdier og kærlighedssproget.

Kontakt Bryllup i hjertet

Kontakt Bryllup i hjertet via formularen her, så vil Bryllup i hjertet vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.