Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

BUFFETTEN JAZZ & BLUES BAND

Prisniveau

Kr. 11.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x45 min el. 2x60 min

Profil

Musikerne kommer fra det jyske og er erfarne musikere der har spillet i jazzklubber og festivaller over hele landet. Vi spiller de største klassikere fra den traditionelle jazz, New Orleans jazzen og kendte bluesnumre spiller et repertoire, som får foden til at vippe, giver lyst til at danse og humøret til at stige. Søren Peter Frøsig (Trompet/sang), Brian Svendsen (Klarinet, saxofon og sang), Steffan Grarup Jensen (Klaver), Mads M. Jacobsen (Trommer) og Gavin Rutherford (Bas)

Læs mere...

Mere om BUFFETTEN JAZZ & BLUES BAND

Her får du et jazz- og bluesorkester, som kommer helt ud over scenekanten.

Jazz Buffetten har siden 1998 swinget instrumenterne rundt omkring i hele Danmark – og vi spiller de bedste numre fra ”jazzkogebogen” til glæde for publikum. På repertoiret er f.eks. Bourbon Street Parade, Some Day You’ll Be Sorry, Basin Street Blues og Up A Lazy River. Flere numre med egne tekster og et enkelt dansktop hit, udsat for jazzens rytmer. Alt sammen serveret med humor og et smil på læben.

Vi har blandt andet spillet på Riverboat-, Haderslev-, Ringkøbing Fjord-, Middelfart- og Livø Jazzfestivaler. I Helge Engelbrechts ”Mariehaven” og på Jelling Musikfestival, i jazzklubber fra Løkken, over Fyn og København til Slesvig og et hav af andre steder.

I dag optræder vi med stort set samme besætning, som da vi startede i 1998, og det er med glæde vi kalder os en flok ”swingende jazz originaler”. Vores besætning er Chris Graversen på sax, Erik Agri på banjo, Gavin Rutherford på bas, Lars Uffe Larsen på trommer og jeg selv på trompet og flygelhorn.

Jazz Buffetten lever både fra scenen - og som "unplugged" Street Parade orkester.

Kontakt BUFFETTEN JAZZ & BLUES BAND

Kontakt BUFFETTEN JAZZ & BLUES BAND via formularen her, så vil BUFFETTEN JAZZ & BLUES BAND vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.