Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Manon

Prisniveau

Kr. 1.300 - 8.000

Hjemby

Områder

Profil

Jeg giver dine ord lyd.
Mit arbejde består blandt andet i at fortolke allerede skrevne tekster og derved sætte dem i en ny kontekst. Eksempelvis bliver jeg booket som 'personligt indslag' til at synge ved fester, bryllupper, fødselsdage, mindehøjtideligheder og begravelser eller andre begivenheder.
Billederne er taget af Isabella Lenshardt

Læs mere...

Mere om Manon

De performances jeg udøver, varierer en del, men tilfælles har de alle, at jeg sanseligt sætter mig ind i den situation, jeg skal performe i. Vigtigst for mig i arbejdet med fortolkningen af en tekst, er at skabe en personlig historie bag ordene i teksten. Den bagvedliggende historie afhænger af, hvilken situation jeg skal præsentere den i. På den måde gør jeg publikum til en del af den tekst jeg præsenterer. Jeg er derfor trænet i at sætte mig ind i forskellige situationer og er altid nysgerrig og samarbejdsvillig omkring ønsker.

Når jeg synger, er det vigtig for mig, at jeg får inspiration andre steder fra end sangen i sig selv, og det får jeg ved at være nysgerrig og udvikle mig på områder, hvor mine evner og intuition bringer mig hen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Manon: 5,0 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser )

5
1
5

Så helt igennem fantastisk og nærværende sangerinde.

Vi vil på det varmeste anbefale Caroline! Hvis det er kvalitet og ægthed man søger, så har man fundet den rette.

Anmeldt af Anya Helena Hein Bjerre d. 11. august 2019
5
1
5

Skøn optræden til vores bryllup

Manon leverede en super performance til vores udendørsceremoni ifm vores bryllup. På fineste vis fortolkede hun de sange vi havde udvalgt og supporterede på salmerne. Tusind tak for at gøre vores store dag uforglemmelig!

Anmeldt af Cecilie Spork d. 29. juli 2019

Kontakt Manon

Kontakt Manon via formularen her, så vil Manon vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Hjem
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6953/Hjem_-_Manon.mp3
  2. 00:00 This is my life
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/2428/This_Is_My_Life.mp3