Manon

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

Manon

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Profil

Sangerinde - Kendt fra TV2 programmet Danmark har talent - Caroline fik programmets guldknap for sine inderlige poetiske fortolkninger.

Jeg giver dine ord lyd.
Mit arbejde består blandt andet i at fortolke allerede skrevne tekster og derved sætte dem i en ny kontekst.

Når jeg synger, er det vigtig for mig, at jeg får inspiration andre steder fra end sangen i sig selv, og det får jeg ved at være nysgerrig og udvikle mig på områder, hvor mine evner og intuition bringer mig hen.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Manon: 5,0 ud af 5 baseret på 40 anmeldelser )

5
1
5

Sang til 60 års fødselsdag

Caroline og hendes guitarist sang og spillede 3 sange til min mands 60 års fødselsdag. Det var så fint og smukt leveret, at mange af gæsterne kneb en tåre. TAK for en uforglemmelig oplevelse ❤️

Anmeldt af Berit Nautrup Andersen d. 23. oktober 2023
5
1
5

Det smukkeste indslag

Caroline var ude og spille 2 numre til vores vielse. Det var så smukt, og alle gæster inklusiv os selv var meget rørte. Det står for os som noget af det, der gjorde dagen helt speciel. Derudover har hun været den sødeste at koordinere alt fra sangvalg til timing med. Vi vil til enhver tid benytte os af hende igen. Hun og hendes guitarist får vores varmeste anbefalinger!

Anmeldt af Helena Klint d. 1. juli 2023

Kontakt Manon

Kontakt Manon via formularen her, så vil Manon vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.