Manon

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Manon

Prisniveau

Kr. 5.000 - 25.000

Hjemby

Profil

Jeg giver dine ord lyd.
Mit arbejde består blandt andet i at fortolke allerede skrevne tekster og derved sætte dem i en ny kontekst. Eksempelvis bliver jeg booket til intim koncerter eller som 'personligt indslag' til at synge ved fester, bryllupper, fødselsdage, mindehøjtideligheder og begravelser eller andre begivenheder.

De performances jeg udøver, varierer en del, men tilfælles har de alle, at jeg sanseligt sætter mig ind i den situation, jeg skal performe i. Vigtigst for mig i arbejdet med fortolkningen af en tekst, er at skabe en personlig historie bag ordene i teksten. Den bagvedliggende historie afhænger af, hvilken situation jeg skal præsentere den i. På den måde gør jeg publikum til en del af den tekst jeg præsenterer. Jeg er derfor trænet i at sætte mig ind i forskellige situationer og er altid nysgerrig og samarbejdsvillig omkring ønsker.

Når jeg synger, er det vigtig for mig, at jeg får inspiration andre steder fra end sangen i sig selv, og det får jeg ved at være nysgerrig og udvikle mig på områder, hvor mine evner og intuition bringer mig hen.

Musikafspiller

  1. 00:00 This is my life
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdlp5IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d82eb06eba2f1c996cc79b1cddf247fd78f96215/This%20is%20my%20life%20-%20Stereo%20Out.mp3?5674448

Videoklip


Anmeldelser ( | af Manon: 5,0 ud af 5 baseret på 40 anmeldelser )

5
1
5

Sang til 60 års fødselsdag

Caroline og hendes guitarist sang og spillede 3 sange til min mands 60 års fødselsdag. Det var så fint og smukt leveret, at mange af gæsterne kneb en tåre. TAK for en uforglemmelig oplevelse ❤️

Anmeldt af Berit Nautrup Andersen d. 23. oktober 2023
5
1
5

Det smukkeste indslag

Caroline var ude og spille 2 numre til vores vielse. Det var så smukt, og alle gæster inklusiv os selv var meget rørte. Det står for os som noget af det, der gjorde dagen helt speciel. Derudover har hun været den sødeste at koordinere alt fra sangvalg til timing med. Vi vil til enhver tid benytte os af hende igen. Hun og hendes guitarist får vores varmeste anbefalinger!

Anmeldt af Helena Klint d. 1. juli 2023

Kontakt Manon

Kontakt Manon via formularen her, så vil Manon vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.