Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Manon

Prisniveau

Kr. 1.300 - 8.000

Hjemby

Områder

Profil

Jeg giver dine ord lyd.
Mit arbejde består blandt andet i at fortolke allerede skrevne tekster og derved sætte dem i en ny kontekst. Eksempelvis bliver jeg booket som 'personligt indslag' til at synge ved fester, bryllupper, fødselsdage, mindehøjtideligheder og begravelser eller andre begivenheder.
Billederne er taget af Isabella Lenshardt

Læs mere...

Mere om Manon

De performances jeg udøver, varierer en del, men tilfælles har de alle, at jeg sanseligt sætter mig ind i den situation, jeg skal performe i. Vigtigst for mig i arbejdet med fortolkningen af en tekst, er at skabe en personlig historie bag ordene i teksten. Den bagvedliggende historie afhænger af, hvilken situation jeg skal præsentere den i. På den måde gør jeg publikum til en del af den tekst jeg præsenterer. Jeg er derfor trænet i at sætte mig ind i forskellige situationer og er altid nysgerrig og samarbejdsvillig omkring ønsker.

Når jeg synger, er det vigtig for mig, at jeg får inspiration andre steder fra end sangen i sig selv, og det får jeg ved at være nysgerrig og udvikle mig på områder, hvor mine evner og intuition bringer mig hen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Manon: 5,0 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

Intet andet end fantastisk

Det er anden gang jeg hører Caroline live og jeg har ikke andet end rosende ord! Caroline sang "lyse nætter" af Alberte Winding til min mors 60 års fødselsdag og der var ikke et øje tørt! Mine varmeste varmeste anbefalinger! Bestemt ikke den sidste gang jeg booker Caroline!

Anmeldt af Helene d. 17. november 2018
5
1
5

5 stjerner - Forrygende smuk vokal

Caroline Manon fuldendte vores aften med sin egen version af Gasolins 'this is my life'. Der var ikke et øje tørt blandt de 430 fremmødende publikummer. Hun sang den så smukt, at salen tændte lyset på mobilerne og mindedes Kim Larsen på behørig vis. Tak til Caroline Manon. Til andre siger vi: Tøv ikke med at booke hende. I vil ikke fortryde.

Anmeldt af Frederiksberg Boldklub d. 5. november 2018

Kontakt Manon

Kontakt Manon via formularen her, så vil Manon vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Hjem
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6953/Hjem_-_Manon.mp3
  2. 00:00 This is my life
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/2428/This_Is_My_Life.mp3