Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 11 timer

Manon

Prisniveau

Kr. 1.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Profil

Jeg giver dine ord lyd.
Mit arbejde består blandt andet i at fortolke allerede skrevne tekster og derved sætte dem i en ny kontekst. Eksempelvis bliver jeg booket til intim koncerter eller som 'personligt indslag' til at synge ved fester, bryllupper, fødselsdage, mindehøjtideligheder og begravelser eller andre begivenheder.

Læs mere...

Mere om Manon

De performances jeg udøver, varierer en del, men tilfælles har de alle, at jeg sanseligt sætter mig ind i den situation, jeg skal performe i. Vigtigst for mig i arbejdet med fortolkningen af en tekst, er at skabe en personlig historie bag ordene i teksten. Den bagvedliggende historie afhænger af, hvilken situation jeg skal præsentere den i. På den måde gør jeg publikum til en del af den tekst jeg præsenterer. Jeg er derfor trænet i at sætte mig ind i forskellige situationer og er altid nysgerrig og samarbejdsvillig omkring ønsker.

Når jeg synger, er det vigtig for mig, at jeg får inspiration andre steder fra end sangen i sig selv, og det får jeg ved at være nysgerrig og udvikle mig på områder, hvor mine evner og intuition bringer mig hen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Manon: 5,0 ud af 5 baseret på 31 anmeldelser )

5
1
5

Bare : WOW

Vi havde glæde af Caroline til vores vielse i kirke 17/7.
Min mand og jeg brød sammen under sangen for wow en stemme og en stemning det satte ❤️ Alle gæsterne sagde efterfølgende at det var så smukt.
Kan varmt anbefales her fra.

Anmeldt af Mie d. 20. juli 2021
5
1
5

Magisk optræden

Fantastisk smuk og intim optræden fra Caroline til bryllup d. 17/7-2021. Hendes smukke klang finder med det samme vej til hjertet på dem der lytter på. De varmeste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Daniel Søgaard Jacobsen d. 18. juli 2021

Kontakt Manon

Kontakt Manon via formularen her, så vil Manon vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 This is my life
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbzBOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--139bf2c24d11a4d1ce6213780bd5223d91cbe703/This_Is_My_Life.mp3