Manon

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Manon

Prisniveau

Kr. 5.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Profil

Jeg giver dine ord lyd.
Mit arbejde består blandt andet i at fortolke allerede skrevne tekster og derved sætte dem i en ny kontekst. Eksempelvis bliver jeg booket til intim koncerter eller som 'personligt indslag' til at synge ved fester, bryllupper, fødselsdage, mindehøjtideligheder og begravelser eller andre begivenheder.

Læs mere...

Mere om Manon

De performances jeg udøver, varierer en del, men tilfælles har de alle, at jeg sanseligt sætter mig ind i den situation, jeg skal performe i. Vigtigst for mig i arbejdet med fortolkningen af en tekst, er at skabe en personlig historie bag ordene i teksten. Den bagvedliggende historie afhænger af, hvilken situation jeg skal præsentere den i. På den måde gør jeg publikum til en del af den tekst jeg præsenterer. Jeg er derfor trænet i at sætte mig ind i forskellige situationer og er altid nysgerrig og samarbejdsvillig omkring ønsker.

Når jeg synger, er det vigtig for mig, at jeg får inspiration andre steder fra end sangen i sig selv, og det får jeg ved at være nysgerrig og udvikle mig på områder, hvor mine evner og intuition bringer mig hen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Manon: 5,0 ud af 5 baseret på 37 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk oplevelse

Fantastiske Caroline og hendes musiker Oscar sang og spillede 4 smukke kærlighedssange til min datters Bryllup.
Så smukt, og helt igennem en fantastisk oplevelse.

Anmeldt af Helle Storm-Nielsen d. 21. august 2022
5
1
5

Sang som en engel 🥰

Det var en kæmpe succes 🙏.
Havde en rigtig god dialog med Caroline og fandt to numre som blev sunget og spillet til min datter og svigersøns bryllup.
Deres yndlingsnummer var ikke i Carolines katalog, men så læste hun op på nummeret og sang den guddommeligt.
Kan klart anbefale Caroline Manon.

Anmeldt af Mette Veilgaard d. 12. august 2022

Kontakt Manon

Kontakt Manon via formularen her, så vil Manon vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 This is my life
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdlp5IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d82eb06eba2f1c996cc79b1cddf247fd78f96215/This%20is%20my%20life%20-%20Stereo%20Out.mp3