Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Manon

Prisniveau

Kr. 1.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Profil

Jeg giver dine ord lyd.
Mit arbejde består blandt andet i at fortolke allerede skrevne tekster og derved sætte dem i en ny kontekst. Eksempelvis bliver jeg booket som 'personligt indslag' til at synge ved fester, bryllupper, fødselsdage, mindehøjtideligheder og begravelser eller andre begivenheder.
Billederne er taget af Isabella Lenshardt

Læs mere...

Mere om Manon

De performances jeg udøver, varierer en del, men tilfælles har de alle, at jeg sanseligt sætter mig ind i den situation, jeg skal performe i. Vigtigst for mig i arbejdet med fortolkningen af en tekst, er at skabe en personlig historie bag ordene i teksten. Den bagvedliggende historie afhænger af, hvilken situation jeg skal præsentere den i. På den måde gør jeg publikum til en del af den tekst jeg præsenterer. Jeg er derfor trænet i at sætte mig ind i forskellige situationer og er altid nysgerrig og samarbejdsvillig omkring ønsker.

Når jeg synger, er det vigtig for mig, at jeg får inspiration andre steder fra end sangen i sig selv, og det får jeg ved at være nysgerrig og udvikle mig på områder, hvor mine evner og intuition bringer mig hen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Manon: 5,0 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser )

5
1
5

Perfekt ❤️

Søde, dygtige Caroline sang tre sange til vores forældres guldbryllup . Alle! Mine forælde, gæster og ikke mindst mine søskende og jeg var rørt til tårer, over hvor smukt, personligt og fint det hele var:)
Ønsker man en personlig, hjertevarm og yderst rørende oplevelse, skal man uden at blinke booke søde Manon :)

Anmeldt af Annette Azizi d. 8. december 2019
5
1
5

Helt fantastisk på alle parametre

Caroline var super dygtig og meget professionel helt fra første kontakt til da hun optrådte til mit bryllup. Jeg havde en helt særlig sang hun skulle synge for min kommende mand, og hun fangede præcist der budskab jeg ville sende. Super smukt sunget sammen med hendes guitarist. Alle gæster har efterfølgende spurgt hvor jeg mon har fundet hende og virkelig rost hendes optræden. Tusind tak Caroline for et helt fantastisk minde på en meget særlig dag!

Anmeldt af Line Storm d. 4. november 2019

Kontakt Manon

Kontakt Manon via formularen her, så vil Manon vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Hjem
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdVFLIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--2ccedbbe94f337a1ba847f2ccb7cb74d9c6fe188/Hjem_-_Manon.mp3
  2. 00:00 This is my life
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbzBOIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--139bf2c24d11a4d1ce6213780bd5223d91cbe703/This_Is_My_Life.mp3