Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 12 timer

Manon

Prisniveau

Kr. 1.300 - 8.000

Hjemby

Områder

Profil

Jeg giver dine ord lyd.
Mit arbejde består blandt andet i at fortolke allerede skrevne tekster og derved sætte dem i en ny kontekst. Eksempelvis bliver jeg booket som 'personligt indslag' til at synge ved fester, bryllupper, fødselsdage, mindehøjtideligheder og begravelser eller andre begivenheder.
Billederne er taget af Isabella Lenshardt

Læs mere...

Mere om Manon

De performances jeg udøver, varierer en del, men tilfælles har de alle, at jeg sanseligt sætter mig ind i den situation, jeg skal performe i. Vigtigst for mig i arbejdet med fortolkningen af en tekst, er at skabe en personlig historie bag ordene i teksten. Den bagvedliggende historie afhænger af, hvilken situation jeg skal præsentere den i. På den måde gør jeg publikum til en del af den tekst jeg præsenterer. Jeg er derfor trænet i at sætte mig ind i forskellige situationer og er altid nysgerrig og samarbejdsvillig omkring ønsker.

Når jeg synger, er det vigtig for mig, at jeg får inspiration andre steder fra end sangen i sig selv, og det får jeg ved at være nysgerrig og udvikle mig på områder, hvor mine evner og intuition bringer mig hen.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Manon: 5,0 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

Fortryllende oplevelse

Alt virkede efter hensigten, og vi havde en fortryllende oplevelse med Caroline. Hun sang de 3 valgte sange med en varme og indlevelse som gjorde indtryk på os alle sammen - ikke mindst vores 2 tvilling piger som den dag blev konfirmeret. Det er ikke sidste gang vi booker via jer og for den sags skyld booker Caroline igen :-). Tak for en skøn oplevelse.

Anmeldt af Martin Birn d. 30. maj 2019
5
1
5

Fantastisk

Helt igennem professionel tilgang, imødekommende og en fantastisk sanger.
Kan helt klart anbefales, vi brugte Caroline til vores datters konfirmation, en sand fornøjelse

Anmeldt af Karina d. 21. maj 2019

Kontakt Manon

Kontakt Manon via formularen her, så vil Manon vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Hjem
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6953/Hjem_-_Manon.mp3
  2. 00:00 This is my life
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0012/2428/This_Is_My_Life.mp3