Carsten Islington

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Carsten Islington

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 + 45 min

Profil

Manden med en stemme som en lun efterårs sweater.

Perfekt til anledninger hvor voksne mennesker skal have et uforpligtende grin og en god historie. Hvor vi alle genkender os selv og det menneskelige.
Carsten blev født på 5 sal på Vesterbro. Han lærte hurtigt, at skulle der ske noget i livet så måtte han handle, han fik ikke noget foræret. Men handlede han, så skete der også noget. Og frygten den kunne han ikke tage sig af, for hvad var i virkeligheden det værste der kunne ske?
Carsten fortæller historier fra det virkelig liv. Fra sin første uskyldige rene kærlighed, over tvivlsomme hårdtslående kvinder på Vesterbro, Bedrevidende ensrettede Quinder i 70ernes kollektiverne. Livet og Kvinderne blev financeret over vinteren som borebisse i Sahara, trucker i Australien og alskens outrerede jobs i alle verdens hjørner. Før dette, de sultne år som Fattig kunstner i baggårde i indre by. Om natten Dørmand på snedige skumle bare. En masse fiaskoer og succeser, som Mand, kunstner og menneske. Altid med en ufattelig selvdrift og mod, selvironi og humor. Selv når det var værst, overlevede Islington alt det vi frygter.

Kontakt Carsten Islington

Kontakt Carsten Islington via formularen her, så vil Carsten Islington vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.