Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 timer

Fupfotografen

Prisniveau

Kr. 4.200 - 8.500

Hjemby

Områder

Varighed

35 til 40 minutter

Profil

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund. Med over 200 årlige arrangementer er han en af Danmarks mest bookede. Det er din garanti for professionel festunderholdning, der sætter gang i festen. Invitere Peter Møller Hansen, alias Fest & Fup fotografen til jeres fest og få sjove billeder samt kanon underholdning med i købet.

Læs mere...

Mere om Fupfotografen

Den komiske fotograf ankommer til festen og undskylder og beklager han er kommet for sent til arrangementet. Herfra er der dømt situations komik, hurtige bemærkninger og overraskende morsomheder rundt ved bordene, alt imens der bliver taget billeder til festen.

Book Underholdning med fest & Fup fotografen, så er i sikret en masse store grin og usædvanlige morsomme og anderledes billeder. Efter arrangementet sendes alle billederne og I kan altid se tilbage på en god og uforglemmelig dag.

Varighed: ca. 35 minutter.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Fupfotografen: 4,9 ud af 5 baseret på 43 anmeldelser )

5
1
5

Gennemført og utrolig sjov!

Vi havde booket Fupfotografen til vores bryllup, og det var et stort hit!
Peter ankom i god tid og vi fik hilst på hinanden inden han "brød ind" i vores fest og fik alle til at ligge flade af grin. ☺️
Han havde fået et par stikord inden festen, men han fangede også lynhurtigt hvem han kunne køre ekstra på, og hvordan folks humor var 😄👏🏻 Alle var meget imponeret!
De billeder han tog under sin optræden, de er helt fantastiske og et skønt minde!

Anmeldt af Mette Kristensen d. 14. september 2020
5
1
5

Hylende morsom

Mine kollegaer og jeg havde travlt med at tørre vores øjne af at grine så meget. Et virkeligt underholdende show.

Anmeldt af Manja Olausen d. 25. januar 2020

Kontakt Fupfotografen

Kontakt Fupfotografen via formularen her, så vil Fupfotografen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.