Fupfotografen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Fupfotografen

Prisniveau

Kr. 5.200 - 9.500

Hjemby

Varighed

3o til 35 minutter

Profil

Peter Møller Hansen er med over 200 årlige arrangementer en af Danmarks mest bookede. Han er uddannet skuespiller og A-Medlem af Dansk skuespillerforbund. Det er din garanti for professionel festunderholdning, der sætter gang i festen. Invitere Peter Møller Hansen, alias Fest & Fup fotografen til jeres fest og få sjove billeder samt kanon underholdning med i købet.

Den komiske fotograf ankommer til festen og undskylder og beklager han er kommet for sent til arrangementet. Herfra er der dømt situations komik, hurtige bemærkninger og overraskende morsomheder rundt ved bordene, alt imens der bliver taget billeder til festen.

Book Underholdning med fest & Fup fotografen, så er i sikret en masse store grin og usædvanlige morsomme og anderledes billeder. Efter arrangementet sendes alle billederne og I kan altid se tilbage på en god og uforglemmelig dag.

Varighed: ca. 35 minutter.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Fupfotografen: 4,9 ud af 5 baseret på 57 anmeldelser )

5
1
5

Professionel fupfotograf

Helt igennem fantastisk, sjov underholdning. Alle gæster havde en “fest”. Vi havde sendt stikord til fupfotografen, og stort set alt kom med, på en sjov og underholdende måde. Vi kan kun anbefale at booke fupfotografen.

Anmeldt af Randi Andersen d. 8. august 2023
5
1
5

Hylende morsom underholdning

Brugte fupfotografen som overraskelse til mine gæster ved min 70 års fødselsdag.
Han gjorde det fantastisk godt, tak for det. Alle, unge som ældre, var godt underholdt.
Vil absolut bruge ham igen, ved en anden lejlighed.

Anmeldt af Karen Howitz Johansen d. 9. juli 2023

Kontakt Fupfotografen

Kontakt Fupfotografen via formularen her, så vil Fupfotografen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.