Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Fupfotografen

Prisniveau

Kr. 4.900 - 12.500

Hjemby

Områder

Varighed

3o til 35 minutter

Profil

Peter Møller Hansen er uddannet skuespiller og medlem af Dansk skuespillerforbund. Med over 200 årlige arrangementer er han en af Danmarks mest bookede. Det er din garanti for professionel festunderholdning, der sætter gang i festen. Invitere Peter Møller Hansen, alias Fest & Fup fotografen til jeres fest og få sjove billeder samt kanon underholdning med i købet.

Læs mere...

Mere om Fupfotografen

Den komiske fotograf ankommer til festen og undskylder og beklager han er kommet for sent til arrangementet. Herfra er der dømt situations komik, hurtige bemærkninger og overraskende morsomheder rundt ved bordene, alt imens der bliver taget billeder til festen.

Book Underholdning med fest & Fup fotografen, så er i sikret en masse store grin og usædvanlige morsomme og anderledes billeder. Efter arrangementet sendes alle billederne og I kan altid se tilbage på en god og uforglemmelig dag.

Varighed: ca. 35 minutter.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Fupfotografen: 4,9 ud af 5 baseret på 53 anmeldelser )

5
1
5

Super god og festlig

Virkelig god til at få folk til at grine og virkelig hyggeligt og god grin fra alle.

Anmeldt af Per Topp d. 29. januar 2023
5
1
5

Topunderholdning

Fupfotografen sætter gang i festen. Helt uventet til stor undren for gæsterne dukker denne utraditionelle fotograf op. Han forstår at vælge nogle ud og fanger stemningen. Masser af positive tilkendegivelser fra gæsterne.

Anmeldt af Flemming Madsen d. 10. januar 2023

Kontakt Fupfotografen

Kontakt Fupfotografen via formularen her, så vil Fupfotografen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.