Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Fest & Fupfotografen

Prisniveau

Kr. 3.800 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

35 til 40 minutter

Profil

Fest & Fup fotografen er med over 200 årlige arrangementer en af Danmarks mest bookede festentertainere. Det er din garanti for professionel festunderholdning, der sætter gang i festen. Invitere Peter H, alias Fest & Fup fotografen til jeres fest og få sjove billeder samt kanon underholdning med i købet.

Læs mere...

Mere om Fest & Fupfotografen

Den komiske fotograf ankommer til festen og undskylder og beklager han er kommet for sent til arrangementet. Herfra er der dømt situations komik, hurtige bemærkninger og overraskende morsomheder rundt ved bordene, alt imens der bliver taget billeder til festen.

Book Underholdning med fest & Fup fotografen, så er i sikret en masse store grin og usædvanlige morsomme og anderledes billeder. Efter arrangementet sendes alle billederne og I kan altid se tilbage på en god og uforglemmelig dag.

Varighed: ca. 35 minutter.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Fest & Fupfotografen: 4,9 ud af 5 baseret på 43 anmeldelser )

5
1
5

Hylende morsom

Mine kollegaer og jeg havde travlt med at tørre vores øjne af at grine så meget. Et virkeligt underholdende show.

Anmeldt af Manja Olausen d. 25. januar 2020
5
1
5

Kanon😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Et kanon show, alle gæster kom i god stemning, den bedste underholdning til vores datter og svigersøns bryllup 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Anmeldt af Jytte Pedersen d. 18. august 2019

Kontakt Fest & Fupfotografen

Kontakt Fest & Fupfotografen via formularen her, så vil Fest & Fupfotografen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.