Celebrating Stevie Wonder

Celebrating Stevie Wonder

Prisniveau

Kr. 23.000 - 30.000

Hjemby

Områder

Varighed

1x90, 2x60

Profil

Celebrating Stevie Wonder spiller alle de bedste fra Stevie Wonders alsidige sangkatalog. Alle kender Superstition, I Wish, Sir Duke, Higher Ground, As, If You Really Love Me, Don't You Worry Bout A Thing, Isn't She Lovely, Signed Sealed And Delivered, Master Blaster? Og der er mange flere hvor de kommer fra.

Celebrating Stevie Wonder tilbyder to koncepter
Til festivaler spiller vi et sæt med de bedste sange fra Stevie Wonders 50-årige karriere. Det bliver alle de sange som publikum havde glemt de kunne huske, det bliver de sange de ikke kan sidde stille til.
Til musikteatre, firmaarrangementer, Kulturhuse og Hotelkoncerter kombinerer vi to sæt med fortællinger og Visuals om Stevie Wonders indflydelse på musik, mennesker og samfund. Det kalder vi: "En aften i selskab med Stevie Wonders fantastiske sange".
CELEBRATING STEVIE WONDER er et 9 mands band fra Horsens som består af 2 sangere, firstemmigt kor, rytmegruppe, blæsere og percussion.
CELEBRATING STEVIE WONDER ER DANMARKS ENESTE STEVIE WONDER TRIBUTE BAND.

Kontakt Celebrating Stevie Wonder

Kontakt Celebrating Stevie Wonder via formularen her, så vil Celebrating Stevie Wonder vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.