Christian Staal

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Christian Staal

Prisniveau

Kr. 4.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 minutter - 2 timer (vi aftaler evt. pauser, så det passer til dit arrangement)

Profil

Hvordan påvirker bonusordninger medarbejderes motivation? Hvilke fordele og ulemper medfører de, og hvilke alternativer findes der? Foredraget "Hvad motiverer dig?", bygger på forskning inden for psykologi og økonomi.

Christian Staal læser cand.merc på Syddansk Universitet. Han holder i forvejen foredrag på Syddansk Universitet og Folkeuniversitetet.

Udover foredraget om Motivation, holder Christian et populært foredrag om intuitiv tænkning. Du kan læse mere og se anbefalinger herunder.

Længden på foredragene kan tilpasses efter behov.

Hvad motiverer dig?
(Typisk længde: 45 minutter)

Mange danske virksomheder motiverer deres medarbejdere med bonusordninger. Bluegarden lavede for nyligt en undersøgelse af 19.540 ansatte fra 306 danske virksomheder. 48% af de ansatte havde bonusser som en del af deres lønpakke. Videnskabelige undersøgelser viser at bonusser virker godt i nogle situationer, men har negative konsekvenser hvis de bruges forkert. Dette foredrag giver indblik i hvordan bonusordninger er opstået, hvilke problemer de kan medføre, og hvordan virksomheder som eksempelvis Google motiverer deres medarbejdere uden brug af bonusordninger.

______________________________________________________________________________________
Intuition – gave eller forbandelse?
(Typisk længde: 60 – 90 minutter)

“Vi skal ud nu!” råber en indsatsleder i et brændende hus. Brandmændene forlader bygningen. Kort efter kollapser den. Intuition er en vigtig del af vores liv. Vores omgivelser påvirker vores underbevidsthed. Vi drager konstant konklusioner – ofte uden selv at være klar over det. I nogle tilfælde fører det til mirakler – i andre til tragedier. Hvordan virker vores intuition? Hvordan træffer vi beslutninger? Hvorfor gør nogle situationer os risikosøgende? Spørgsmålene har længe interesseret psykologer samt forskere, og de seneste halvtreds år har man gjort betydelige fremskridt. Foredraget viser med udgangspunkt i virkelige historier og videnskabelige eksperimenter hvad videnskaben har fundet frem til, om beslutningstagen, risikovillighed og vores hjernes styrker og svagheder

______________________________________________________________________________________

Fang lytterens opmærksomhed (Workshop)
(Længde: Efter aftale)

I mange organisationer er der behov for at holde præsentationer. Uanset om det er sælgere, ledere eller konsulenter der præsenterer, er der ofte problemer: Præsentationen er kedelig, bliver glemt eller virker ligegyldig.
I workshoppen får deltagerne overblik over de fejl man hyppigst begår som taler, og bliver trænet i at undgå dem.

Deltagerne lærer blandt andet:
● Hvordan man fanger lytterens interesse
● Hvordan man laver en god start og en god afslutning
● Hvordan man gør sit budskab forståeligt
● Hvordan man sikrer at budskabet bliver husket

Workshoppen kan tilpasses deltagerne behovs. Skriv gerne hvis du vil have mere information om hvilke værktøjer workshoppen kan indeholde, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

______________________________________________________________________________________

Anbefalinger

“Vi har i dag d. 22.9.2015 hørt et foredrag med Christian Staal fra SDU. Foredraget var sat til 2 timer og dertil kommer en pause undervejs på en halv time.

Foredraget var fra start meget fængende. Christian var velforberedt med interessevækkende powerpoint, men allervigtigst er hans evne til at formidle, så lytteren holdes fanget. Store dele af foredraget var således bygget op omkring historiefortællinger, hvor til tider svære teoretiske pointer gav umiddelbar mening, uanset om tilhørerne kendte godt til emnet i forvejen, eller om de ikke var vidende om feltet.

Christian fremstår som meget sikker, samtidig med at han er åben overfor tilhørerenes reaktioner, kan inddrage dem – også fagligt, han er umiddelbar, afslappet og positiv. Dette gælder også hans kropssprog som virker velovervejet og bevidst, uden at være indstuderet. Med andre ord er Christian rigtig behagelig at høre på, og selv i et stort auditorium med 80 gymnasieelever (som var tilfældet i dag), var der opmærksom lytten, med undtagelse selvfølgelig af de situationer, hvor Christian havde indlagt små diskussionsopgaver og tankeeksperimenter. En yderligere fængende detalje, var ideen med at inddrage tilhørerne i et eksperiment omkring ”confirmation bias”, hvor alle skulle tage stilling til et spørgsmål, og respondere online. Christian brugte herefter pausen til at gøre resultaterne op, og inddrage dem i sit oplæg.

Ved en efterfølgende evaluering med 1/3 af eleverne, var alle meget enige om, at de havde fået meget ud af foredraget. Flere udtalte, at det var det bedste foredrag de overhovedet havde hørt! Bedre anbefaling kan man vist ikke få.”

Berit Lienhøft Larsen
Lektor
ZBC, Næstved

“Inspirerende, lærerigt og overraskende, sådan vil jeg definere Christians foredrag. Jeg har haft glæden, af at høre det et par gange, men jeg lærer stadigvæk noget nyt hver gang. Christian, som er en god formilder, tilpasser altid sit foredrag efter tid og sted. Han formår at få inddraget publikum, så man får en god oplevelse, smil på læben og lærer noget nyt!”

Rina Høgild
Marketing- og Kommunikationsrådgiver
Syddansk Universitet

“Christian Staal gør med sin entusiasme og et stort antal eksempler på videnskabelige eksperimenter emnet motivation meget levende i sit foredrag om emnet. Særligt de mange overraskende forskningsresultater skærper interessen undervejs. Fagligheden er høj, da der tages afsæt i forskellige motivationsteorier. I foredraget relateres der til konkret praksis i virksomheder. Emnet behandles altså fra to perspektiver, fra individets perspektiv og fra organisationens perspektiv. Jeg kan på det varmeste anbefale foredraget.”

Tina Ovesen
Lektor
Campus Vejle

“Vi havde besøg af Christian Staal fra SDU, som en del af valgfagsundervisningen i Organisation C. Christian supplerede kernestof omkring ledelse og motivation rigtig godt og havde mange gode og relevante eksempler med i sit foredrag. Christian er en god formidler og har rigtig god energi, så alt i alt var det en rigtig god oplevelse, at have Christian på besøg.”

Jesper Bienkowski
Læringskonsulent ved Undervisningsministeriet, Lektor
Zealand Business College

“Christian har afholdt en lang række foredrag med op til 250 tilhører. Christian har blandt andet afholdt følgende foredrag:

”Book en studerende” med følgende oplæg: Motivation og Spred budskabet, viral markedsføring på handelsskoler og gymnasier
Foredrag for gymnasielærere i forbindelse med Gymnasiedag
Oplæg i ATU regi – Akademiet for Talentfulde Unge
Workshop for 45 personer
Foredrag for 165 personer
Jeg oplever Christian som en yderst professionel person, med god fornemmelse for sit publikums behov og ønsker. Christian er altid velforberedt, og hans oplæg har altid været tilpasset tid og sted. Han er en utrolig god formidler, der formår at inddrage sit publikum på en interessant måde og tilføre dem ny viden, så de får noget med hjem i ”videns baggagen”.

Christians foredrag har gennem de seneste to år været de mest efterspurgte og flere har re-booket Christian pga. hans engagement, troværdighed og stærke formidlingsevner.

Jeg kan derfor kun give Christian de bedste anbefalinger.”

Rina Høgild
Marketing- og Kommunikationsrådgiver
Syddansk Universitet

Kontakt Christian Staal

Kontakt Christian Staal via formularen her, så vil Christian Staal vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.